Luna viitoare, rromânia va adopta legea care interzice femeilor să poarte fustă scurtă pe stradă sau la volan, pe motiv că îi distrag pe bărbaţi de la munca importantă pe care o practică.

În acelaşi set de legi, e prevăzută şi interzicerea flatulenţelor în public, strict pentru bărbaţi, pentru că ştie oricine, femeile nu se băşesc. De aceea, tuturor bărbaţilor adulţi li se va monta un senzor de alarmă la pantaloni, care vor reacţiona cu semnale acustice şi luminoase, când vor simţi mirosul de mercaptan. Tot adulţii vor răspunde şi de flatulenţele copiilor minori de sex masculin.

La sesizarea cetăţenilor respectabili, gemetele feminine în timpul sexului sunt total interzise. Pe lângă faptul că uneori sunt gemete false, care mimează orgasmul, ele mai au şi calitatea de a semnala partenerului că femeii îi place ce se întâmplă acolo. Lucru interzis de religie, deoarece sexul trebuie să fie doar pentru producerea de urmaşi viabili. De preferinţă bărbaţi, fără flatulenţe.

Tot datorită acestei sesizări, femeile sunt obligate ca în timpul actului sexual, să se umezească corespunzător, cu o cantitate de minim 1 ml mm cub pe cm pătrat de piele clitoroidiană, pentru a putea permite bărbaţilor să îşi desfăşoare activitatea fără perturbări. Sunt interzise femeile largi, strâmte sau tip găleată.

Asta pentru că ieri, senatul a decis că fumatul în locurile publice e interzis. Desigur, nu şi în localuri, că acolo se strâng domnii politicieni.