Pornind de la articolul Bogdanei de la google, aş avea de spus vreo 2 chestii, nu legate neapărat de Bogdana, dar pe-acolo.
Pe multe situri vezi acest disclaimer `Opiniile mele nu sunt ale companiei unde activez`.

Sunt de acord. Când opiniile tale se referă la transferul lui Rădoi la Al Hilal. Sau dacă comentezi cu patos termorezonanţa nucleară. Sau orice altceva ce nu e legat de jobul tău.

Dar atunci când ai o funcţie importantă într-o companie de telefonie să zicem, opinia ta despre telefonul HTC Cra Cra Bla nu are cum să fie opinia ta personală, ce nu angajează compania unde lucrezi. Pentru că opinia ta se bazează în mod neechivoc pe experienţa ta în domeniu şi în cadrul companiei respective, nu eşti nea Tase din Ferentari, care testează un telefon.

La fel şi atunci când lucrezi la Cosmote, Romtelecom sau RDS. Opiniile tale despre online nu pot fi despărţite atât de simplu de politica pe care o promovează compania unde eşti angajat.

Aşa că, dacă atunci când erai un simplu planner, puteai să afirmi cu mâna pe inimă că opiniile tale diferă de cele ale domnului Enoiu (ca ale noastre tuturor, dealtfel), acum dragă B, opiniile tale automat vor fi citite prin prisma companiei ce te pregăteşte, antrenează şi lansează. De aia zic, vezi că azi nu a mers search-ul, poate dai şi tu mai departe la cineva, că nu se mai poate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.