Astazi citeam niste comentarii retinute de Akismet, pe motiv de injuraturi, comentarii postate aici. Si m-am enervat crunt. M-am enervat, pentru ca exista oameni care sunt pur si simplu incapabili sa recunoasca ca au gresit. Nu, ei pur si simplu ignora ce au facut, si trec la atacuri cretine si virulente, fara nici un fel esenta.

De ce, draga Apollinaire nu ai comentat ABSOLUT NIMIC la gestul tau, de A NU PLATI UN OM pentru munca depusa, ci doar ai inceput cu ironii strambe, cum ar fi ca le-ai dat de baut unora care te musca de cur?
Da dragule, daca tu zici ca un suc natural de fructe si o cafea, pe care tu ai insistat sa le platesti, sunt „de baut”, mi-ai dat de baut. ITI MULTUMESC PENTRU CEI 20 DE LEI CHELTUITI CU MINE. Iar felul in care te priveam si ca om si ca blogger nu avea nicio legatura cu filmul ironic postat de mine pe arhitv. Era o ironie, puteai foarte bine sa iti faci mea culpa, sau sa nu zici nimic, si aia era.

Dar nu, nu e asa. Noi, de fapt, nu am inteles nimic. Asta e replica ta favorita si a celor de pe cm. Cum cineva nu e de acord cu voi sau va arata ca faceti si voi greseli, cum respectivul „nu a inteles nimic”.
Apollinaire, sa iti fie rusine, nu pentru faza cu camera, pentru ca i se putea intampla oricui. Sa iti fie rusine pentru reactia stupida avuta, pentru jignirile pe care mi le-ai adus, pentru dispretul afisat fata de orice nu te aduleaza.
Esti sters din messenger.
DIXIT.