Cu ajutorul blogului, am reusit sa imi fac o gramada de cunostinte, desigur, bloggeristic vorbind. Adica, deh, batran respectabil, cu state vechi in blogareala (ca idee, am blogul de 4 luni). Dar sa nu deviem.
Odata cu venirea verii toate aceste cunostinte s-au gandit sa vina la mare. La marea neagra, lucru detestabil dealtfel, pentru ca ar putea merge la scoruri mai mici la marea mediterana, de exemplu.
Eh, asta nu e de ajuns. Toti doresc sa imi intalneasca prea simata si minunatat persoana, sa se mire de existenta mea fizica. Pana aici ar fi ok, pentru ca sunt unii pe care cu adevarat as fi vrut sa ii intalnesc (de exemplu dece, dar el m-a abandonat pentru o masa la Irish Pub).
Mai oameni buni, sa stiti ca exista si locante unde se poate bea bere si la 3 lei sticla. Se poate manca si cu maxim 20 de lei. Eu va inteleg ca sunteti turisti si ati strans la tescherea un an intreg, ca sa va simtiti bine la mare, dar noi astia din Constanta, aici locuim. Din salariu ne platim si intretinerea, si cheltuielile, si benzina la masina. Nu avem nicaieri vreun stoc de lei, gata sa fie cheltuiti in locante de lux, doar pentru ca voi nu mancati ciorba de burta daca nu costa 12 lei portia fara paine.
Multumesc pentru intelegere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.