Cineva spunea, într-un post anterior, că RCA-ul promovat de mine, cel de la CLAL, ar fi mai scump decât la restul şi că oricum nu ar trebui să mă intereseze ce RCA îmi fac, pentru că nu eu îl folosesc, ci ăla pe care îl lovesc.

Atât de rromânească a fost aia cu "dă-l mă naibii, că nu eu îl folosesc". Aşa va gândi şi celălalt şofer şi îşi va lua la Metropol, să fugă sudanezii cu banii oamenilor, iar la plată să primeşti o bătaie pe umăr. Şi aşa te duci la service cu un petic de hârtie fără nici o valoare, pentru că nimeni nu îţi repară maşina. Iar cel care te-a accidentat se spală pe mâini, că el e legal.

Eu mi-am făcut calculul, pe calculatorul de pe site şi mi-a ieşit exact acelaşi RCA pe care l-am plătit la UNITA în octombrie. Deci, mi-l aduce acasă, plătesc online şi dau aceeaşi bani. De ce ar fi rău? Ultima oară când mi-am făcut asigurarea, am alergat ca un tembel prin oraş, că nu găseam pe cineva să îmi facă o asigurare. Iar conform noii legi a asigurărilor, dacă în anul în care am asigurarea, nu fac accident, anul viitor am reducere 20% din poliţă.

Deci, după cum se pare, mai fac reclamă şi la lucruri bune. De fapt, dacă stau să mă gândesc, tot ce am review-uit pe-aici sunt numai chestii relativ mişto.

Mi se pare normal, la asemenea blog, nu?