poza010.jpgDupa cum am promis, revin cu doua poze de la minunatul examen de informatica, examen care pana la urma s-a dovedit a fi doar un laborator, care va conta nustiucat la suta din nota finala. Media de varsta din inghesuiala de la usa este de peste 40 de ani, ceea ce ne domenstreaza ca obiceiurile de pe vremea comunistilor, cand ne calcam in picioare pentru oua sau salam cu soia, nu dispar atat de usor. Distinsele doamne s-au asezat ferm in usa si pe scari, de la ora 11, desi examenul incepea la 12, si nu s-au miscat de acolo 4 ore. Ba mai mult, si-au chemat si colegele, carora, tineti-va bine,
LE-AU TINUT RAND!!!

poza011.jpgNu, nu este un profesor, este un distins coleg, impreuna cu alti distinsi colegi, care studiaza probleme de fizica nucleara.
HAHAHAHA, you wish! Tocmai se discuta, cand pozam eu, pe ce se apasa ca sa maresti putin fereastra la excel, asta fiind una din problemele majore. Celalata problema majora a formulat-o un tip:
“Ba, ce pula mea e excel asta, ca eu am cursurile, dar sa mor daca am gasit butonul asta in calculator!”

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.