Hai să vă povestesc ce mi-a șoptit și mie o păsărică din online.
Se făcea că, în dimineața zilei de după Electric castle, la aeroportul din Cluj erau Diana Enciu, supranumită Fabulous Muses, pentru că e o muză fabuloasă și prietena ei, Cristian Otravă Șimonca, de la Blogul lu Otravă.

Pe aeroportul din Cluj există o chestie numită Business Lounge, unde au acces cei ce, nu-i așa, plătesc mai mult și zboară la clasa business și primesc gustări, băuturi, chestii de astea. Vedeta social media Diana Enciu, împreună cu prietena sa, Cristian Șimonca, au intrat ferm hotărâte în salon și s-au înfipt până la coate în mâncarea de pe mese, desigur, fără să aibă dreptul de a se afla acolo.

Normal, au venit să îi scoată afară pe cei doi vedeți oamenii de la aeroport. Din păcate, nu există fotografii ale momentului când vedeta social media Diana Enciu și prietena sa, Cristian Șimonca, urlau cu gura plină la recepționera salonului cum că nu știe cine sunt ele și cât de mult vor suferi pentru că au îndrăznit să le deranjeze din înfulecatul de la prima oră. Plus alte urlete neinteligibile, din cauză că e greu să fii auzit când ai gura plină.

Mi-ar fi plăcut să vă spun că cele două mizerii au fost scoase în șuturi de acolo. Din păcate, nu, se pare că, dacă ești suficient de porc și urli suficient de tare, poți mânca gratis în aeroport.

Și totul pentru că nu au vrut să plătească 10 euro, cât costă accesul în respectivul salon…