Deci eu râdeam ieri la discuțiile despre norul de praf saharian, crezând, ca un fraier ce mă aflu că, de fapt, lumea trollează, face miștouri că na, ne-a dat iisus cu noroi pe mașinile noastre fără loc de parcare subterană.

Dar my brothers în christ, nu, nu trollează, oamenii efectiv consideră praful ăla saharian ca fiind o altă metodă tip chemtrails, prin care potentații lumii atentează la datele lor personale, 5G, sănătate, vaccind și restul.

Vă zic, în românia, nivelul de prostie, de incultură al maselor este îngrozitor. Încă nu vă dați seama, dar pur și simplu oamenii nu mai au nici cele mai vagi cunoștințe generale despre viață, nu înțeleg cum funcționează meteorologia, curenții de aer, faptul că atmosfera, în ansamblul ei, este un organism viu, cu ramificații și legături pe întreaga planetă. Dacă le spui că lor le crește porumbul în curte datorită Gulf Stream, te scuipă și îți dau o cruce în cap.

Băi, măcar simpla curiozitate de a afla dacă praful ăla e ceva ciclic, dacă s-a mai întâmplat undeva, dacă…nu știu, ceva ce să țină de interesul uman, nu de niște vaci cărora le curge scuipat din gură.

Nu. Dumnezeu, hurr durr, dacia. Și oameni inclusiv din cercul meu de cunoștințe care sharuiesc cretini dumnezeopați, cu analize de praf și… Doamne, proaste gene au decăzut în zona asta de europă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.