Andrei V. Popescu a făcut o analiză despre capacitatea de a muri a Denisei pe situl antenelor. Se pare că poate muri cu mult drag și spor.

Cîteva considerații.
Când murise Chester Bennington, cineva spunea aici, în comentarii, Să vezi ce o să fie când o să moară Denisa. Practic, din cauza acelui comentariu, eu nu am crezut ieri toată ziua că tipa a murit, credeam că e hoax, cu ocazia morții tipului de la Linkin Park.

Mi se pare formidabilă capacitatea unor oameni care, altfel, nu ar recunoaște nici morți că au ascultat vreodată ceva cântat de femeia respectivă, de a discuta decesul, dacă e ok să glumim cu asta sau nu, dacă e bine să i se spună manelistă sau să i se adreseze pe numele de familie și tot felul de alte chestii care te fac să te simți în zona crepusculară.

A fost haios să citesc despre cum Denisa cânta manele de alea vechi, cu semnificație și muzică, nu manele de astea noi, care sunt niște mizerii și care nu au niciun mesaj. Practic, am înțeles că oamenii chiar pun valoare pe muzica respectivă, nu o ascultă așa, ca să placă la toată lumea.

Da, mor zilnic 500 000 de oameni, dar e normal să fii impresionat de moartea unei persoane celebre și tinere, nu vă mai răhățiți pe voi, pentru că este un proces psihologic normal al oamenilor, care conștientizează brusc că nu sunt nemuritori și pot muri în orice moment.