Emisiunea mea favorită, în ultima perioadă, este Forged in Fire, de pe History. E o emisiune foarte simplă, sunt aduși 4 fierari și puși să facă un cuțit preferat și o armă, ulterior, la cererea juriului.

Trecem peste fierari, sunt mulți, sunt duri, sunt oameni care știu cum și care fac instrumente care aduc moartea, mai rapid sau mai pesedistic, în funcție de măiestrie.

Juriul, ca la Masterschef, e format din 3 experți în arme. Experți în construcția lor, experți în istoria lor și experți în mânuirea lor. Toți 3 știu să folosească la perfecție o armă albă, fie ea cuțit, sabie, topor sau lance. Toți 3 sunt cu adevărat duri, din toate punctele de vedere.

Eh, mă uitam la oamenii aceștia, comparativ cu Masterchef. Mai țineți minte Masterchef? E emisiunea aia unde niște bucătărași, specialiști în tocat legume, urlă isteric și aruncă cu mâncare peste niște indivizi terorizați, pentru că iată, ce puternici și importanți sunt ei.

Iar la Forged on fire, Doug Marcaida este tot un zâmbet, un calm și o relaxare totală. Oamenii din fața lui făcând arme albe. El fiind expert în arme albe.

Isteria este semnul oamenilor slabi.