Mă hlizeam  astăzi cu lămâie despre topul celor 50 de bloggerite din rromania, în care nu se regăseşte NEVASTA şi  încercam să îi spun delicat că, atâta timp cât NEVASTA,  unul din cele mai citite bloguri de femei din .ro, nu regăseşte în top, eu de ce aş promova iniţiativa?

Şi atunci am realizat că astăzi, fără nici o glumă, am refuzat următoarele:

  • Un copil bolnav de leucemie
  • 2 invitaţii de a scrie despre o fetiţă numită Erica
  • Un bal de caritate
  • O strângere de fonduri pentru alt copil, bolnav de mieloblastom…ceva

Dragilor, eu nu sunt un om rău. Bănuiesc că cei care mă citesc de mai mult timp ştiu asta. Nu sunt nici egoist. Sufăr când alţi oameni suferă şi simpatizez cu ei.

Dar nu pot să iau asupra mea durerea întregii lumi. Ar însemna ca eu să nu mai trăiesc, familia mea să nu mai trăiască, iar noi să trăim pentru a încerca să alinăm durerea altora.

Nu am cum să fac asta. Nu pot să pun pe blogul meu numai linkuri. Sunt de acord, e o şansă în plus la viaţă pentru cineva. Dar ar însemna ca aici să existe numai linkuri către oameni bolnavi de o boală gravă sau către prieteni care au scris un articol care lor li se pare interesant şi vor să fie promovaţi.

Nu se poate numai asta. Pe lângă faptul că eu trăiesc din acest blog, eu scriu din pasiune, din dorinţa de a spune şi altora ce îmi trece prin cap. Nu sunt o societate de binefacere pentru nimeni.

Iertaţi-mă, dar nu vă voi mai răspunde la aceste solicitări.

Îmi pare rău.

Sunt doar un om…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.