Aseara, în timp ce comentam toti la postul cu cele mai multe comentarii din ultima perioadă, dragii mei comentatori, conduşi cu avânt de Andrei Crivăţ, s-au gândit să facă un ghid practic pentru vedetele steliste, care se învârteau ca oile în ţarc, neavând nici cea mai vagă idee ce să facă cu băşica aia.

Cu această ocazie ţin să le mulţumesc lui Florin, Alinush, envi, sfinxul, RaInInGmaN, Sagi şi nu în ultimul rând, ninei, cea mai mare microbistă de pe arhiblog.

regulament
1. fotbalul se joaca doar cu piciorul
2. ca sa castigi trebuie sa dai goluri in poarta adversa
2. cu cat meciul este mai important cu atat trebuie sa joci mai bine
3. daca vrei sa castige echipa ta ( Steaua) ori pleca Jiji ori pleci tu
4. daca esti portar tre’ sa opresti toate mingiile ( si alea trase de colegii tai la poarta ta)

“cand te indrepti in viteza spre poarta adversa e bine sa ai si mingea cu tine, mai ales daca te numesti Banel”

“cand primesti mingea, nu te uiti la ea cu ochi mari si uimiti. nu-i ozn. e MINGEA. ea trebuie data fie catre alt coleg, fie catre poarta. Cel mai bine catre poarta adversa”

“cand ai mingea la picior, scopul tau in viata nu e sa scapi de ea pur si simplu. trebuie lucrat ceva cu ea. nu-i arici, nu inteapa”

 

“daca reusesti performanta de aplaudat de a da mingea mai departe, incearca s-o dai mai mult de 1 metru. Daca poti peste 2 metri, esti deja unul dintre cei mai buni”

“In general, aia imbracati la fel ca tine iti sunt coechipieri. cu ei trebuie sa joci, nu e bine sa te sperii de ei. ceilalti sunt adversari, e mai bine sa nu le dai pase la picior”

“nu neaparat toate liniile albe de pe teren reprezinta sfarsitul suprafetei pe care joci. Nu te opri la toate. Legenda spune ca e una in fata portii adverse, unde cica nu trebuie sa te opresti”

“aparent, castigi daca dai mingea in poarta adversa. nu daca o dai spre tribune. cum spuneam la un punct anterior, scopul tau suprem nu e sa scapi de minge. ea nu te mananca. teoretic, ea iti poate aduce bani. dar numai daca, paradoxal, dai in ea”

“ca sa castigi un meci, trebuie ca mingea sa intre in poarta. Dar fii atent: NU in poarta ta. In cealalta”

“cand mingea e in careul advers, scopul tau nu e s-o scoti de-acolo. scopul tau e s-o mentii acolo si eventula – ce vis! – s-o bagi in poarta aia, langa care te afli”

“cand mingea trece prin fata piciorului tau, tu fiind la 12 metri de poarta adversa, e bine sa stii ca mingea aia nu-i coloana oficiala. adica nu stai relaxat, uitandu-te la ea si asteptand sa treaca”.

"Cand Dumnezeu iti da o minge in fata unei porti goale, nu trebuie sa I-o dai inapoi, bag-o in ate."

“nu se acorda premiu pentru cele mai multe cartonase galbene. Daca poti, incearca sa nu iei mai mult decat unul intr-un singur meci. O sa ai surpriza sa treci pe banca si n-o sa pricepi de ce”

"daca nu mai ai nicio sansa, nimic nu merge bine si toti in jurul tau sunt incapabili, apuca-te de rupt capul! nu conteaza cat de rosu e cartonul ci conteaza cat de multe oase rupi si picioare cosesti!!! ghencea warriorz, we break headz"

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.