Sunt trist. A plecat Vick. Bine, el nu e trist, pentru că diseară, la ora 22, o să fie în Miami, unde în momentul de faţă sunt 25 de grade în aer şi 23 de grade în apă. Faţă de -4, câte sunt la noi, e destul de bine.

Vick e un tip brunet, cu părul negru des, ochi verzi, musculos. Arab în toată regula. Logic, la intrarea în vamă l-au controlat mai mult decât amănunţit, având în vedere faptul că arată a terorist bine antrenat.

Normal, tata, care chibiţa lejer de pe margine, a început să vocifereze. Ce au ăştia cu copilul lui, de ce îl controlează în felul ăsta, cum şi-au permis să îl pună să îşi dea jos cureaua, de ce îi desfac trolley-ul?

Ştiţi cum l-am făcut să tacă? Zicându-i că dacă nu ar controla aşa, există şansa ca în acelaşi avion să se urce un tip cu o bombă, mai ales că e ruta spre Miami şi să arunce în aer avionul, cu tot cu Vick. A tăcut tata brusc. El nu luase în calcul lucrul ăsta.

Da, controalele la aeroport sunt bune. E normal să fiu mulţumit că se are grijă ca oamenii dragi mie să călătorească în siguranţă.
În schimb, ce nu înţeleg eu, este regula aceea tâmpită, că nu ai voie cu mai mult de 100 ml lichid la tine. Dar dacă am un şprei de 12 ml, am încălcat legea lui Dumnezeu şi sf.Petre? Sau poate nu am bani să dau 100 000 pe o sticlă de apă de 250 ml, cât este după vamă. Sau poate nu vreau.

Să înţeleg că bombele fatale lichide nu au cum să fie prea fatale într-o cantitate de până la 100 ml?
În fine, cert e că a plecat fratele meu şi sunt trist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.