Îi știți pe nesimțiții ăia, care strâmbă din nas tot timpul, vai dragă, ce jeg e aici, ah ce pute în buda asta, ce mizerie e pe stradă etc, dar mănâncă semințe din mers, își aruncă scrumiera din mașină pe șosea și își fac nevoile lângă wc?

Se dă un articol al unei scriitoare.

Bună ziua,
numele meu este Oana Duşmănescu. În 2007 am scris o carte, care a fost publicată în 2010. Această carte se numeşte Urechile pisicii Olga.
Zilele trecute mi-a picat în mână Nono. Foarte frumoasă. Numai că unele personaje, întâmplări etc seamănă până la lacrimi cu cele din Urechile pisicii Olga. Am avut un şoc.
Evident, alte pasaje nu seamănă deloc.
Desigur, nu spun că eu am scris neapărat o capodoperă a umanităţii, care trebuie protejată cu gard electric şi cu rotweilleri la poartă. Dar mi-ar plăcea să cred că, în cazul în care aţi citit Urechile, ele nu v-au servit drept inspiraţie sau chiar mai rău de atât.
O sa centralizez pasajele cu asemănările izbitoare şi o să vi le trimit. Nu în ultimul rând precizez că Urechile pisicii Olga este o opera înregistrată la ORDA în ianuarie 2007.
Cu mult respect,
Oana Duşmănescu

Nu, doamna respectivă nu îi răspunde la articol și, probabil, nu îi va răspunde niciodată. Dar e interesant de citit ce scrie pe blogul proprietate, legat de, surpriză, plagiatura lui Ponta.

Deci puteți fura în voie, copii. Orice. E voie. Totul se repetă, nimic nu e original.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.