Pornind de la o discuție foarte interesantă de aici, am rămas cu o întrebare și un gust amar.
Întrebarea ar fi ce preferați ca metodă contraceptivă definitivă, vasectomia sau legarea trompelor?
Gustul amar vine de la tona de păsărici de acolo, care consideră că e normal ca bărbatul să își facă vasectomie, doar nu o să își lege ea trompele, că nu e demonstrat foarte eficient, că poate avea complicații etc.

Desigur, toate clamează că e o decizie de cuplu. De ce cuplul trebuie să primeze? De când cuplul decide asupra corpului meu? De exemplu, Johnny Depp s-a despărțit de Vanessa Paradis. Și ei au fost un cuplu. Acum, dacă Depp și-ar fi făcut vasectomie pentru că așa a decis cuplul Vanessa Paradis, ce făcea? Cupluri? Probabil că 99% din cuplurile astea nu ajung să îmbătrânească împreună (și aici mă refer la cuplurile în care se cere emascularea tipului, pe motiv că are o datorie față de ea), deci deciziile astea de cuplu ar trebui să se refere strict la ce mobilă cumpărăm, cum ne creștem copiii și altele, nu la dragă, vezi că trebuie să îți faci o operație ireversibilă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.