Adica a declaratiilor de drept de autor.

Nicaieri in lumea asta nu se depun 3 declaratii separate, IN FIECARE LUNA. Nicaieri. Se atinge limita ridicolului si a bătăii de joc, limita aceea unde în faţa imaginilor cu oameni FRAIERI care se calcă în picioare să depună aceste mizerii, premierul Boc declară senin că astea sunt supoziţii, el are nevoie de o analiză a situaţiei ca să decidă dacă e coadă sau nu. Şi dacă eşti eliberat condiţionat din pârnaie nu te duci de 3 ori pe lună la poliţie

Aş fi de acord să plătesc asigurări de sănătate. Pentru că de ele am nevoie. Dar eu sunt plătit sezonier. O lună pot să iau bani, o lună sau două, nu. Dacă în luna în care nu iau bani mă îmbolnăvesc, nu am asigurare. Aşa e sistemul.

Pentru ce plătesc eu, eu chiar fiind creator, şomaj? Voi intra vreodată în şomaj? Voi cotiza eu vreodată 12 luni consecutive, ca să am drept de şomaj? Să intru în şomaj din ce? Eşti şomer dacă te dă cineva afară de la locul de muncă. Cu adeverinţa aia te duci la şomaj şi eşti şomer. Eu cu care adeverinţă mă duc la şomaj?

Cu impăozitul pe care deja il platesc, ala de 16%, ce se intampla? Inspre ce e dirijat? Doar asa, ca exemplu.

Dar hai să nu luăm exemplul meu. SĂ LUĂM EXEMPLUL UNUI CREATOR RECUNOSCUT. Un pictor. Un actor. Sabin Bălaşa ar trebui să îşi plătească contribuţia LA PENSIE? Sau la şomaj? Eşti pensionar, dar mai plăteşti o dată pensie? Cum, de ce, unde? Care e logica? Dar ăla care e PFA…cui să plătească şomaj? Lui personal? Plus că ăla deja plăteşte odată contribuţiile astea. E o mlaştină în care abia pot să îmi formulez întrebările.

Să mă duc să stau la coadă lunar, la 3 chestii diferite? LUNAR??
Domnule Boc, să se ducă mă-ta. Vorba celor de la Caţavencu, cine îi dă bani lui Boc, mă-sa-i curvă. Eu personal, domnule Boc, aştept toamna, când vei fi dat jos. Şi poate atunci vei învăţa să ai o brumă de respect faţă de cei ce te-au votat, nu să îi pui să se îmbulzească ca animalele, în timp ce tu aştepţi analize.

Între timp, te asigur că nu o să îţi dau nici un ban. Şi nu o să ai ce să îmi faci.

PS: Mai ţineţi minte că am zis că renunţ la tagurile rromânia şi mizerii? M-am răzgândit.
PS2: Ăla care vine cu argumente de-alea că oricine venea la fel se întâmpla sau că furaţi şi meritaţi şi alte mizerii, mă-sa-i curvă. Am zis. De dinainte, ca să nu se mire.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.