Observ că, odată cu închiderea ediţiei de prin a ziarului Gândul, au început să apară din nou specialiştii, care explică strategiile greşite şi de fapt ce strategii ar trebui aplicate de acum şi că strategii cu strategiile care strategiază strategiind strategi.

Băi strategilor, ziarele nu mor din cauză de strategii greşite. Nu mor din lipsă de strategi.
Mor din LIPSĂ DE ZIARIȘTI. Pentru că nu mai există acest animal pe cale de dispariţie, JURNALISTUL. Pentru că nu mai există reportaje muncite, investigaţii de presă. Acum există doar articole scrise citind mediafaxul, cnn sau alte surse. Pentru că teren nu mai înseamnă locul unde ar trebui să fie curul ziaristului. ci doar o suprafaţă de teren cu valoare. Pentru că imbecili ca şpagatistul sau Gâdea conduc trusturi de presă. Pentru că aţi învăţat să calificaţi drept succes de presă când vindeţi o fiţuică împreună cu un roman celebru. Nu, nu mizeria voastră vinde, ci romanul.

Pentru că aţi pierdut contactul cu meseria, domnilor, de aia muriţi.

PS: Nu aş vrea să creadă cineva că sunt împotriva presei scrise. Aşa cum toţi ştiau că televiziunea va ucide radiourile, aşa ştiu toţi că internetul închide printul.
Doar prostia şi lenea printului pot să îl închidă, strategilor.
Printul nu moare, printul se sinucide.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.