Când vine vorba de anunţuri, lucrurile în general sunt clare şi, în teorie, nu prea mai lăsau loc de nou. Trimiţi anunţul, apare pe site şi aştepţi clientul. Şi totuşi, se poate şi mai bine de atât.
Pentru că s-a lansat un site nou de anunţuri, indexa.ro, care vine cu web 2.0 integrat şi cu opţiuni pe care chiar nu le găseşti nicăieri.
Exemple:

Poti publica anunturi gratuit, online, sau, pentru comoditate, chiar prin SMS sau Voce, folosind numarul scurt 1222.

Poti vedea  anunturile in augmented reality printr-un layer Indexa disponibil in aplicatia Layer.  Asta chiar merita incercata, sa te uiti prin jur si sa vezi unde sunt anunturile!
Pentru cei care nu stiu, Layar e o aplicatie de smartphone, dezvoltata in aplicatia aplicatie care este disponibila in mod gratuit utilizatorilor de telefoane Iphone si Android. Aplicatia permite in layerul Indexa vizualizarea in timp real, prin intermediul localizarii GPS, a anunturilor din imediata apropiere.

Pe Indexa.ro poti cauta anunturile direct pe harta, poti cauta si filtra anunturile postate pe website cu peste 50 de criterii de cautare si sortare, poti activa licitatii pentru anunturile pe care le pui acolo, si le poti trimite chiar pe desktopul utilizatorilor prin intermediul desktop widgetului Indexa.
Desktop widgetul Indexa este o aplicatie multifunctionala, care aduce pe desktop, pe langa anunturile disponibile pe indexa.ro si informatii utile, de la stiri, la vreme si curs valutar, si permite adaugarea rapida de anunturi pe indexa.ro

Deci, să indexa bine!