Am șters o postare care se voia a fi funny, cu manelistul Dani Mocanu prefăcându-se că se bate într-o benzinărie.
Am șters-o pentru că am uitat ce resurse nebănuite de rasism are acest popor care nu are nimic cu țiganii, dar ce bine era dacă mai trăia Antonescu.

Sincer să fiu, mi-ați provocat o scârbă masivă. Atacuri decerebrate împotriva unor oameni, explicații detaliate despre cum ne vrea europa denumiți romi și ținuți la pământ.

Săracilor rupți în cur, care nu sunteți în stare de nimic, trăiți pe ajutor social și vă autosatisfaceți la auzul ideii că voi sunteți rasa superioară, nimănui nu îi pasă de voi sau de romani, romales, romansh sau alte aberații. Toate țările au țigani, iar aici e vorba de forma peiorativă a cuvântului și toți îi deosebesc din cauza acțiunilor lor, nu a culorii pielii sau a statului de proveniență.

Dezgustător. Anul 2022 iar românii vor segregare pe baza culorii pielii. Eventual o stea galbenă în piept și o însemnare pe pașaport ‘acest țigan vine, întâmplător, din românia, nu mai are stăpân, pentru că nu mai trăiește Antonescu, dar nu ne reprezintă, noi suntem albi și daci“. Asta deși majoritatea țiganilor sunt aici, pe acest teritoriu, de mai de mult timp decât majoritatea celor care îi înjură, ei fiind venetici slavi aduși cu forța de diverși stăpâni de-a lungul timpurilor.

Mizerabili.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.