Eu în general nu mă uit la prețuri. Știu estimativ cât costă produsele sau serviciile pe care le vreau și mă ghidez după calitate sau după cât de mult bun simț are vânzătorul. De aceea, de exemplu, m-am trezit odată cu un magiu/dulceață ceva de topoloveni parcă, pe care am dat 35 de lei, nu 8-10, cât credeam eu că este, și am observat de-abia acasă, când mi-a verificat șefa bonul.

Așa fac și la casele de schimb valutar. Mă uit dacă au comision, deși nici nu cred să mai fie așa ceva, după care vând suta de euro. Diferențele alea de 5 bani nu mă încălzesc foarte tare, iar la sume mari, mi le schimbă agentul, deci totul e ok.

Așa că azi, când am vrut să schimb 100 de euro, cât pe ce să intru degajat și să schimb, când, printr-un miracol de crăciun, mi-au căzut ochii pe tabla de prețuri. După care mi-au sărit din cap. Pentru că azi, la BNR, euro este 4.5280.

Păcăleală pe față. Așa că aveți grijă. Iar dacă aveți timp și sunteți în București, mergeți neapărat pe Moșilor, la intersecția cu Ștefan cel Mare. Acolo găsiți cel mai bun curs.