FUN-TIMES

Două articole care mi-au reținut atenția de dimineață.
Primul, o ironie amară la adresa celor ce citesc bloguri. Interesant de urmărit comentariile, care nu fac decât să confirme opinia autorului și să întețească senzația de amar în gură pe care o simt în ultima perioadă. Gen știm că e gratis, știm că nu ai nici o obligație față de noi, dar nu e treaba noastră, ai grijă, că oricând putem pleca și nu o să mai aibă cine să te citească. Ura și la gară.

Al doilea tind să cred că e un trolling fin pe tema Cu câți bărbați s-a culcat femeia ta înainte de tine. Zic trolling pentru că dacă ar fi În timp ce era cu tine nu mai e trolling, ci înmormântare.

Bine, trebuie să fii tâmpit să îți întrebi femeia câți sau cine i-a mai împins nămolul la deal înaintea ta. Mai bine neștiutor și fericit, ca Mircea Badea, decât cu mintea ferfeniță în felul ăsta.

Oricum, ca de obicei, de fapt comentariile sunt interesante. Pentru că simpla opinie a unei femei este taxată în cele mai grosiere moduri. De ce pe ea o taxezi curvă pentru că s-a culcat cu mulți, iar la tine e un motiv de mândrie? Și mă întreb, care e diferența între noi și arabia saudită sau alte locașuri unde femeile nu valorează nici cât hârtia igienică cu care i se șterg urmele violului de pe față?

Faptul că încă nu putem săle ucidem în piața publică?
Timpurile acelea nu sunt departe…