Mă uitam la mizerie ăsta de om, care parcase fix în buza intrării la Sun Plaza, ocupând două locuri pentru persoane cu handicap. Oare cum ar fi fost ca mallul să aibă pază specială pentru asta, cu blocatoare de roți? Ai parcat pe locurile respective, roata blocată, 200 de lei. Țăranul din poză CU SIGURANȚĂ ar fi fost ars de suma respectivă.

Serios, în nemția nu există ca locurile pentru cei cu dizabilități să fie ocupate. Niciodată, niciunde, sub nicio formă, nici măcar dacă ești în cel mai mic kaufland din cel mai mic oraș, în cea mai aglomerată oră a zilei. Oamenii se duc și parchează în stradă, dacă e parcarea complet ocupată, dar locurile alea rămân libere. Nu știu de ce, nu am văzut pe nimeni cu capcane de roți sau altceva. O fi bunul simț care lipsește total aici.

Mă uitam la cei de la Megaul de unde îmi cumpăr de-ale gurii. S-au chinuit mult timp cu afișele acelea cu Persoanele cu handicap nu le vor, dar au nevoie de ele. Complet, total irelevant, locurile acelea sunt primele pe care se parchează, fără excepție. După ce s-au săturat de bun simț, au pus lanțuri în jurul lor. Ieri, un cocalar cu număr de Giurgiu se răstea la unul din paznici, să ia lanțul, pentru că nu are unde parca, e prea departe în alte locuri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.