Salut,
Am găsit forumul ăsta pe google, căutând despre emigrare. Eu și soția mea vrem să ne dăm un viitor nouă și, cine știe, copiilor noștri posibili și vrem să plecăm de aici. Ne-a ajuns de Dragnea, Iohanis, Codruța și restul.
Ce ne interesează.
Vrem să plecăm în Spania pentru că ne place căldura și nu vrem să ne ducem undeva unde plouă sau e iarnă tot timpul.
Ce zone din Spania sunt călduroase și decente pentru locuit? Se găsește greu de închiriat? Menționez că suntem freelanceri, nu ne interesează să ne angajăm, dorim doar să ne închiriem o casă/apartament undeva, la ceva gen maxim 100km de un oraș mare, la un preț decent, gen 5-6-700 de euro și să trăim pur și simplu.
Este un tutorial aici, dar nu spune nimic despre procesul de închiriere în sine și de eventualele obstacole. Poți închiria dacă nu ai cont bancar? Proprietarii sunt ca în România sau faci acte și nu te mai interesează? Există situri de închirieri, agenții renumite? Care sunt costurile? Ai nevoie de vreun act pentru a închiria? Am citit tot felul de povești, că nu poți închiria până nu ai cont bancar și nu poți avea cont bancar până nu închiriezi și nu mai știu ce să cred.

Mulțumesc,
Duie Mragnea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.