Trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista ta, altfel, de la 5 iulie, președintele yahoo, John Chow, a anunțat că serviciul de mesagerie se va închide.

Vezi, vezi ce s-a întâmplat? Ai tot primit mesajul ăsta și tu niciodată nu l-ai dat mai departe, crezând că e un fake. Dar nu a fost un fake și John Chow închide messengerul.

Mai folosea careva? Eu l-am dezinstalat de…nici nu mai știu câți ani, aveam 2 prieteni în listă, prieteni pe care îi aveam și în absolut tot restul social media posibil. Iar chintalul de memorie pe care îl folosea nu se justifica deloc.

Dar ce amintiri drăguțe am de pe mess. Stat la taclale cu gagici până dimineața, biliard și table cu prietenii, spam cu articole, raiduri pe diverse conturi, all that stupid nonsense. YM a fost, fără să, vrea, un hub adevărat, ceea ce încearcă să forțeze facebook messenger și nu reușește.

RIP YM.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.