Citeam la Andrei cu o ușoară emoție cum ne-am întâlnit noi pașii prima oară pe YM acum aproape 10 ani și cum datorită YM-ului ne-am început prietenia, pe care apoi am și dus-o mai departe, tot cu YM-ul.

E ciudat cum, fără să îți dai seama, niște lucruri aparent neimportante își pun amprenta asupra vieții tale și ajungi să îți modelezi viața cu ajutorul lor. Practic, dacă nu exista messengerul, nu l-aș fi cunoscut pe andrei și nu am fi fost prietenii care suntem azi, pe vremea aceea variantele de aplicații de mesagerie erau cam puține, nu ca acum. Da, știu, suntem bătrâni. El e totuși mai tânăr decât mine.

andrei crivat

Bine, după o perioadă, l-am abandonat. Nu pe Crivăț, messengerul. Apăruseră atâtea sisteme, aplicații plus nelimitatul la telefonie mobilă, încât practic nu aveam la ce să îl mai folosesc, singurii pe care îi mai aveam în listă erau el și bricolatorul de la Iașov, iar cu ei practic stăteam tot timpul pe fb și telefoane.

Am aflat zilele trecute că se închide. Am râs ușor amar, amintindu-mi de vestitele spamuri cu Trimite la cât mai mulți din lista ta, pentru că altfel șeful de la Yahoo a anunțat că va închide messengerul (spamuri la care puneau boticul milioane de fraieri, să nu credeți că nu aveau efect). BTW, am dat share zilele trecute o poză din Deadpool pe facebook, spunând că respectivul e un șofer de autobuz erou, care a salvat niște copii de la incendiu, like și amin dacă vă pasă. Well, oamenii au dat și like, și amin…

Îmi pare rău că se închide YM. Bine, asta e una din deciziile inteligente ale celor de la yahoo, înțeleg că vor să îl forțeze ca aplicație de telefon. Right, pentru că nu am FB Mess, whatsapp, telegram, wichat sau spanak, un milion de aplicații.

Requiescat in pacem.