Oriunde în rromânia, dar mai ales în zonele cu graniţă bulgărească, dai de ele. Maşini vai de mama lor, înmatriculate la bulgari, conduse de nespălaţi aroganţi, care au reuşit să strângă 300 de euro şi să îşi ia şi ei o maşină.

Cum sunt conduse? Varză. Şoferii lor ştiu că în caz de accident, li se fâlfâie, că maşina lor e pe bulgaria. Ai probleme, neamule? Du-te şi mă agaţă la Ruse. Şi atunci întreaga stradă e a lor, fără nici un fel de jenă.

În Bucureşti aproape că deveniseră invizibili pentru mine, dar am fost în Constanţa 3 zile şi a fost suficient să mă enervez cât pentru 3 vieţi. Ruine fumegânde, dând blană pe orice tip de stradă, fără priorităţi, bun simţ sau altceva.

Aş fi foarte fericit dacă ar apare legea care le interzice. Ai bani, cumpără-ţi o maşină, nu o strachină cu roţi. Nu ai bani, mergi cu RATB-ul, că şi ăla e pentru oameni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.