Iar armata are încredere în români.

Sute de militari în retragere sau în rezervă susțin un apel lansat de deputatul AUR Mircia Chelaru, general în rezervă. Apelul este lansat de fostul Șef al Statului Major al Armatei, generalul în retragere Mircia Chelaru, în prezent deputat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Gen. Chelaru este un personaj controversat, condamnat penal definitiv, după ce a prejudiciat fondul locativ al Armatei. Conform Direcției Naționale Anticorupție/DNA, în 2007 a obținut, fără drept, o locuință subvenționată, deși mai primise una. Pe cea de-a doua a vândut-o în 2008, pentru 300.000 de euro.

Demersul generalului-deputat AUR are susținerea, printre alții, a altor trei generali cu probleme penale:

generalul Eugen Bădălan, condamnat definitiv în 2012 la patru ani de închisoare cu suspendare pentru că, alături de alți doi generali și doi colonei, au subevaluat prețurile la deșeurile metalice rezultate din dezmembrarea tehnicii militare și au acceptat prețuri supraevaluate la anvelope în contractul încheiat cu SC Tofan Steel SRL;
generalul de brigadă STS în rezervă Nicolae Fugulin – condamnat cu suspendare pentru decontări fictive și pentru că a luat șpagă sticle de băutură pentru promovarea în funcție a soției unui prieten;
generalul în retragere Constantin Năstase, fost șef al Direcției Financiare din MApN, condamnat la 2 ani, 2 luni si 20 de zilei de închisoare cu suspendare în dosarul „case pentru generali”.

Ce doresc domnii:

În numele a ceea ce suntem și a dreptului de a ne manifesta în mod suveran voința”, militarii care au semnat inițiativa deputatului AUR Mircia Chelaru cer următoarele:

Să schimbați în totalitate mecanismul de formare a clasei politice, în care principiul reprezentativității pe criterii de valoare personală, înaltă calificare și merit public să stea la baza selecției și promovării candidaturilor!

Să impuneți obligativitatea ca reprezentarea românilor, în funcțiile alese și numite, îndeosebi cele care privesc securitatea națională, să se facă numai de către cetățenii români, cu unică cetățenie!

Să refaceți controlul Suveran asupra tuturor resurselor naturale care stau la baza progresului și civilizatiei moderne dar și a existenței biologice a Națiunii române, astfel: toate resursele energetice ale subsolului precum și cele vitale de suprafață; toate rezervele de valoare strategică complementare de aur, metale rare, metalele radioactive.

Să identificați și să recuperați activele economice care au fost înstrăinate prin fraudare dovedită, corupție și colaboraționism și să confiscați averile ilicite! Refaceți patrimoniul Națiunii prin dreaptă răscumpărare și justă și necesară confiscare.

Să refaceți sistemul bancar românesc pentru capitalizarea economiei autohtone și să treceți la o politică de prudență financiară și o corectă fiscalitate față de băncile străine!

Instituirea cotelor de import la toate bunurile care pot fi produse în țară!

Descurajați orice vânzare către străini a terenurilor agricole!

Să susțineți Familia Naturală formată între un bărbat și o femeie și să consolidați fondul biologic sănătos al Națiunii Române.

Să opriți importul masiv al forței de muncă necalificată, precum și constituirea de comunități alogene inadaptabile la cultura, tradiția și spiritualitatea românilor!

Dacă citiți astea și în cap aveți ceva de genul Dar stai, că au dreptate, nu e nimic greșit aici, să știți că asta înseamnă că, de fapt, AUR a devenit al 2 lea partid din țară și propaganda auristă, întărită, în ultima perioadă, și de unii bloggeri, a prins foarte bine la mainstream. Și mai înseamnă că propagandă rusă a cam învins, în rromânia.

Mircea Chelaru a fost şef al Statului Major, candidat PPDD în 2012 şi actual membru al Partidului Neamului Românesc, este cunoscut pentru apropierea de Rusia. Acesta a fost prezent la conferinţa ideologului Kremlinului, Alexandr Dughin, în 2017 la Sala Dalles.
„Noul partid, despre care se spune că ar avea în spate „Departamentul zero”, format din militari rezervişti sau în activitate, intenţionează să facă publice listele cu toţi înalţii funcţionari şi demnitari ai statului nostru care, sub o formă sau alta se află pe „statul de plată” al miliardarului George Soros”, scria Sputnik în februarie 2018.

propaganda ruseasca
Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.