Locul 1, pe iOS, aplicația lui gogu ăla cu fațete, a cărui singură contribuție la societate sunt gazele de seră pe care le elimină.

Analfabeți zgârciți, în loc să cumpere medicamentul dedicate din farmacie, au ucis copiii cu substanțe dedicate animalelor. Dacă oaia nu pățește nimic, nu pățești nici tu, fă, treci aici să te omor. Și-au ucis propriii copii.

Așa, de dragul discuției, într-o țară de nespălați, cu cel mai mic consum de săpun, șampon și alte chestii de igienă, din UE, este incredibil cât de cu groază e privită posesia păduchilor. Ca și cum ar fi ciumă, dar mai rău. Desigur, și aici își face loc analfabetismul, păduchii erau asociați cu transmiterea unor boli grave, dar care acum au dispărut. Deși tind să cred că la noi e vorba de asimilarea pediculozei cu aparținerea de o clasă socială inferioară. Doar nu o să creadă lumea despre noi că suntem săraci, treci să te dau cu soluție de oi.

Deci da, românia în două instantanee. Analfabeți și cocalari.

LE: Copilul 3 a murit și el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.