Avand in vedere ca in ultimele dati cand am fost prezent aici, am remarcat o nevoie de exprimare a celor urmaresc x-factor. Asa ca in seara asta voi face un fel de live blogging, live in care si voi va veti spune parerea, liberi si nederanjati, in limitele decentei, desigur.

E posibil ca Alin Vaduva sa nu cante, doctorii sunt foarte rezervati in privinta lui. Ar fi pacat, cred ca e cel mai bun dintre ei.

In sfarsit si-au dat si ei seama ca e necesar un MC care sa se ocupe de public. Cred ca e de bine. Adică un tip are să se ocupe de sală, un anume soso (sic!). Din experiență, de fapt vor să nu iasă nimeni afară în pauze.

And it begins.

A intrat juriul, Paula Seling e uber diafana. Ma uit de atata timp si nu am vazut ceva si sunt dezamagit. Nici unul din membrii juriului nu ii tine scaunul Paulei, conform celei mai elementare reguli de politete.

Irina Florea canta exagerat de slab. Nu e ilegal sa pui copii de 16 ani in chiloti pe scena? :mrgreen: Adică avea o pereche de pantaloni foarte transparenți și nilte chiloți negri, care la final îi căzuseră, cel puțin în față. Nu e frumos să interzici sexul cu minori și să lași o sală întreagă să bălească la unul. Una.

Andrei Leonte va canta rockereala.In sfarsit, ca deja era tristeanu cu el, non stop lacrimogenisme, dureri, căzături în genunchi etc.
A cantat destul de curatel, a cam ramas fara voce pe final. Dar ar putea fi si rocker, nu doar trubadur. Oricum, frumos, bravo Andrei! Daca ar lasa-o mai moale cu lacrimogenele, ar fi si mai frumos. Chiar nu cred că la un asemenea concurs își au locul povești despre ce viață grea au dus ei și ce nasol a fost.

Ma enerveaza astia cu ramaneti pe loc. Daca vreau sa ma cac, ce fac? (explicat ulterior: băieții din platou vor să interzică spectatorilor să iasă afară în pauzele de publicitate. Unul se apucase să țipe la mine și i-am spus mă cac prietene, vrei să asiști?)

Trist ce se intampla cu Alin Vaduva… A cântat foarte frumos, dar după ultimele zvonuri, e posibil să nu mai poată continua, altfel riscă să își piardă vocea complet. NU SĂ RĂMÂNĂ MUT, ci să își piardă vocea. Chestia aia de pe ecranul Antenei, cu Pericol de moarte la X-Factor a fost tare lame. Dureros chiar.

Morar a citit biografia lui Frank Sinatra. L-a citat de vreo 3-4 ori consecutiv. Mâine poate vine și cu niste Fred Astaire, Gene Hackman și alte perle de cultură literară umană.

Fata de la Duo Voice era terminata de frica. Au cantat binisor, dar nu senzațional. În continuare ei nu sunt decât doi cântăreți care cântă împreună, nu un duet. Grăsuțul e mai bun, dar evoluție nu prea a fost.

Iulian Vasile e un Gil Dobrica mai tânar. Foarte relaxat pe scenă, foarte curat, plus o voce foarte foarte bună. Eu il votez cu toata placerea!

Antonia e o pasarica cu pasarica la vedere. Cel mai slab concurent de la X-Factor, a scăzut tot mai mult, cu fiecare ediție. Singurul atu e fața de filme porno și rochia din care îi ieșea păsărica. În rest, în mod sigur o vom vedea la baraj, m-am mira să fie altfel.
Se văd în ea dealtfel mâna, carisma și cunoștințele aprofundate de muzică ale lui Mihai Morar.

Mihai Morar este convins ca Antonia Filip este bomba care va exploda la X Factor. Vezi argumentele!

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”28760″]

T&L sunt, din păcate, o contradicție cu ghinion pentru blonda constănțeancă. Ea cântă frumos, a avut unele pasaje care m-au făcut găină toată, vorba Andrei, în schimb, ciocolatiul este total în plus, nu are nici o treabă cu muzica, cu rapul, cu flowul, cu nimic. A stricat toată piesa. Lol, like Obama said. Fugi măh repede…

Diana Hetea m-a dezamăgit. Nu pentru că nu ar avea voce, că nu ar cânta bine. Nu, a făcut toate astea și are o voce frumoasă. Dar ea practic a copiat interpretarea Măriei din Carei, lucru destul de trist. Nu mi-a transmis nimic. Totuși, a compensat cu faptul că, din locul unde eram, i-am văzut cam 80% dintr-un sânișor, deci overall, bine.

Mâine la eliminare o văd pe Antonia și pe Irina Florea. E posibil să fie T&L în locul Irinei, dar banii mei merg pe Irina. Antonia va fi eliminată, e cea mai slabă verigă.

Iar pentru frumoasa domnișoară de la Intact, acesta e articolul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.