Mă gândeam la femeile caftite de soți din articolul ăsta. Când e vorba de violență de acest gen, nici măcar nu pot trolla, deci nu, nu pot fi de acrod cu ideea violenței asupra femeilor. Ele au locul lor bine stabilit în bucătărie și atât.

Revenind, cică există niște centre de ajutor pentru femeile care și-o iau peste bot ca metodă coercitivă. Unde sunt centrele astea, unde sunt afișate adresele lor, cum află Mărioara, care tocmai ce și-a luat omor, e ora 11 noaptea și a fugit din casă în papuci și pijamale, unde să meargă să fie salvată?

Sigur vă gândiți că la poliție, nu? Care poliție o va îndruma către centrele respective și va avea grijă de ea.
Hai să vă zic una.
NU!

Poliția NU SE BAGĂ când e vorba de rude și, ATENȚIE, prieteni. Preferă să te sfătuiască foarte calm să te reconciliezi, să mergi acasă, că e vorba de copii și că e păcat de ei și tot felul de alte abureli. Furtul între rude iarăși nu e luat de poliție și nici chiar între prieteni. Pur și simplu nu se bagă.

Așa că întrebăm din nou, unde aflăm adresele alea dacă suntem abuzați de soți sau soții? Și nu mă refer la internet, pentru că în generl oamenii nu folosesc internetul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.