Poate sunteți curioși cum am rezolvat cu asta. În niciun fel, s-a rezolvat, nu se poate, am sunat la Ring, am fost informat că nu se mai fabrică, dacă poate să mă ajute și cu altceva, ar fi incredibil de fericit (nojoke, așa vorbesc persoanele de la Ring)

Mi-am cumpărat altul, la presiunile nevestei, care nu poate trăi fără soneria cu care discută cu curierii aflată fiind în altă parte a orașului, M-am supus, asta e, ce să fac. Dar nu aia voiam să subliniez. Ci chestia asta.

Comandată pe 4, primită pe 6, de pe amazon.de. Ok, cu transport de 20 de euro, nu minimul admis, că m-am învățat de când mi-am comandat iPadul Pro și nu a venit cu DHL. Băieții de la UPS, profesioniști maxim. Poate nu ați prins ideea, comandat undeva pe la prânz, pe 4, sâmbătă, primită acasă pe 6. Tot pe 4 am făcut comandă și de miere, în românia. M-a anunțat că azi a trimis pachetul. Dar și transport 20 de lei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.