Poate sunteți curioși cum am rezolvat cu asta. În niciun fel, s-a rezolvat, nu se poate, am sunat la Ring, am fost informat că nu se mai fabrică, dacă poate să mă ajute și cu altceva, ar fi incredibil de fericit (nojoke, așa vorbesc persoanele de la Ring)

Mi-am cumpărat altul, la presiunile nevestei, care nu poate trăi fără soneria cu care discută cu curierii aflată fiind în altă parte a orașului, M-am supus, asta e, ce să fac. Dar nu aia voiam să subliniez. Ci chestia asta.

Comandată pe 4, primită pe 6, de pe amazon.de. Ok, cu transport de 20 de euro, nu minimul admis, că m-am învățat de când mi-am comandat iPadul Pro și nu a venit cu DHL. Băieții de la UPS, profesioniști maxim. Poate nu ați prins ideea, comandat undeva pe la prânz, pe 4, sâmbătă, primită acasă pe 6. Tot pe 4 am făcut comandă și de miere, în românia. M-a anunțat că azi a trimis pachetul. Dar și transport 20 de lei.

31 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Nu stiu, am inteles oare bine, ai comandat-o pe 4 la pranz si a venit azi pe 6?
  Dar azi suntem in 7…

  13

  • #2

   oameni rai

  • #3

   Pe Jermania de 20 de eur iti alegi tu ce zi vrei tu sa fie azi, clientul nostru, stapanul nostru, daca nu stiti nu va mai bagati.

   8

  • #4

   I-a luat o zi sa o monteze.

   4

  • #5

   La mine a fost ceva mai nasol cu UPS – o carte venită din state. Au reusit sa ma gaseasca dupa doua saptamani.

   0

 2. Lasă astea. Spune mai bine ce ai gătit acum 2 zile in ditai oala de 30L.

  9

 3. #8

  Eu am văzut ca a plecat de doua ori din Köln

  1

 4. #9

  Deci merita sa se pise aia de la depozitele amazon in sticle.

  Stiu ca nu despre asta e articolul. Am tinut sa va reamintesc, poate ati uitat. 😉

  26

  • #10

   merita

  • #11

   Pai iti aduce in 24h cu prime daca e de minim 25e, tre sa se plimbe si domnu jeff la limita spatiului ca toti virginii

   1

  • #12

   „sa se plimbe in spatiu ca toti virginii”…hmm, ca tot ai adus aminte, pe unde-o umbla Tim?

   0

 5. #13

  cred că ar trebui câteva zeci de livrări din astea ca să spele lunile de așteptat cu pachetul blocat la BSI. Bonus doamna vameșă, care mă admonesta că mi-am cumpărat haine din străinătate, că ce, nu găsesc și în România?

  9

 6. #14

  n-am prins articolul celalalt si acum e prea tarziu, dar vezi ca Amazon a deschis niste echipe de dezvoltare la RIng in Iasi si Timisoara, poate mai are cablul vechi vreun baiat care lucreaza pe acolo

  1

  • #15

   Da’ clar baetii care lucreaza acolo fura si vand piese pe sub mana, ca romanii.

   5

  • #16

   pai nu asa se lucreaza de pe vremea socialismului? m-as astepta sa fie bazarele de la Iasi si TImisoara pline de Ring-uri asamblate acasa.
   serios vorbind, e posibil sa aiba mai multe informatii de unde se poate gasit cablul sau alte piese de schimb.

   0

  • #17

   men, uite, suntem un grup de 7 tipi, prieteni, care ne gandim, de cand ai scris comentariul ala, cam cum vezi tu ca as putea gasi eu, din bucuresti, niste ipotetice centre de dezvoltare din tara, cu niste ipotetici angajati, care sa imi vanda un cablu. ghideaza-ma si pe mine, pas cu pas, te rog

  • #18

   Man, opreste-te. Angajatii nu dau informatii sau piese pe sub mana, ca se lasa cu dat afara si proces, indiferent de cat de bine intentionata e actiunea.

   0

 7. #19

  La ce marje imense au o gramada in RO (inclusiv Emag), abia astept sa intre Amazon la noi sa le reteze elanul baietilor… (hint: in 2021 au dat drumul la amazon.pl, deci eu nu cred ca mai este mult timp pana sa intre si la noi, aparuse si ceva stire anul acesta cum ca ar cauta un teren pentru depozite prin vestul tarii).

  7

  • #20

   În 2021 amazonul mai folosește perl?

   1

  • #21

   Pai daca intra in RO e posibil sa cumpere emag. Cu bunele obiceiuri cu tot

   0

 8. #22

  Inteleg ca ti-ai luat alt vizor smart pentru ca ai nevoie. Dar dupa faza asta nu as mai fi dat bani catre Ring nici picat cu ceara. Nu exista si alti producatori?

  2

  • #23

   nu mi-am luat alt vizor, mi-am luat alt produs care face acelasi lucru. nu se mai fabrica vizorul. nu exista alti producatori altii decat chinezi si nu ofera ce ofera ringul

  • #24

   Senioare, da’ nu mai ai mailu’ lu’ George? Tot din auzite si eu, cum ca aia de la Nasa sunt in fara plata pe decembrie, poate-si face Georgica un downgrade si-ti creeaza in 5 minute un ring d-ala „sur mesure”.

   0

  • #25

   Vai, cum ar fi să-ți răspundă la ușă George de la BCR?

   0

  • #26

   Nu, bre Balaure, George-le nostru national, ăl de-aci de pe globu’ tatarului.

   0

  • #27

   @Arhi plus că nu poți avea încredere în chinezi că nu trimit imagini cu cine îți sună la ușă și către winnie the pooh.

   1

  • #28

   nu ca in amazon as putea avea incredere ca nu trimite cui plateste mai bine…

  • #29

   Acelasi lucru obtin si eu cu un Imou2 Ranger. Este de la chinezi, in ultima instanta toate sunt de la chinezi.

   0

  • #30

   acelasi lucru…ce? salvare in cloud, acces simultan de pe deviceuri multiple, urmarire live, discutii pe microfon cu cei din fata usii, mesaje predefinite, perimetru de securitate definit personal, notificare in caz de miscare in perimetru, legatura cu alexa si transformarea ei intr-un chime inteligent?

 9. #31

  Oh, chiar voiam sa fac un rant legat de FedEx România. Un colet trebuia sa ajungă in România – trimis de vineri ajuns luni pe Otopeni unde a rămas blocat in customs pana joi. Am sunat încontinuu la FedEx – însă nimeni nu răspundea. Am contactat FedEx in afara țării – țara din care trimit – nu va putem ajuta, doar FedEx local poate. Am contactat expeditorul sa completeze formulare pentru customes.In final joi dimineața dam de cineva la FedEx România. Pana seara se da drumul la pachet din Otopeni. Vineri ajunge la destinație – însă curierul nu a căutat adresa – a spus ca nu exista – de lene. Am alergat la ei sa luam pachetul . Exact atunci se pregăteau de retur.
  Policy la FedEx e ca ei sa încerce de 2 ori sa livreze coletul. Însă curierului i-a fost lene sa caute adresa și expeditorul nu a pus numărul de contact pe pachet. Deci adresa nu exista.
  In toată aceasta mizerie am încercat sa contactez și suportul pe mail – nici acum, după mai bine de 3 săptămâni, nu am primit un răspuns.
  Menționez ca acel colet conținea lucruri time sensitive.
  Încă ceva – sa trimit un colet in afara țării cu FedEx e undeva la 300e, dhl – 87e.
  Pentru niște servicii infecte.
  Review-ul la FedEx România – fix ceea ce mi s-a întâmplat.

  5