6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Iohannis la bilanţul ICCJ:
  “Sunt incontestabili paşii uriaşi pe care România i-a făcut în direcţia unei justiţii independente!”
  Mulțumim la Iohannis și USLului pentru că s-o făcut dreptate dreaptă!

  Ca să înțelegeți CĂ CARE-i trocul:
  www.agerpres.ro/justitie/2020/12/16/iccj-dosarul-in-care-familia-iohannis-a-fost-reclamata-pentru-casele-din-sibiu-clasat-definitiv–629137

  7

 2. #2

  Cît de curînd justiția lui Dorneanu îl reabilitează și pe Rîmaru, nimic deosebit…

  3

  • #3

   esti in confuzie grava, Curtea Constitutionala NU este parte a autoritatii judecatoresti, iar Dorneanu nu are nicio treaba cu judecatorii.
   Nu stiu ce va agitati atata, luati Codul Penal, cititi despre reabilitare, este legala, procedura prevazuta in toate statele UE, indeplinesti conditiile, great, judecatorii decid, sunt independenti, teoretic, daca nu se contesta omul redevine practic cetatean cu drepturi depline, ca asta este aceasta reabilitare, nu se sterg nici condamnarile, nici dosarele, nici timplu stat la bulau, nici bani luati de la el si coinculpati nu se returneaza…pur si simplu se ridica pedepsele accesorii si conexe si cazierul redevine blanc.
   Cat despre mizeria cu dulapu…el NU are clasat, atentie, nici nu a fost judecat vreodata pentru ceva, DOAR un dosar, are vreo 16…si ghici cine l-a facut scapat in multe din ele…taica Lazar, degraba sprijinitor al Lu Kiovesi, care, dupa stiinta mea, nu A AVUT NICIODATA calificarea si gradul necesar a fi procuror sef la instante superioare si ar cam trebui ejectata inclusiv de la parchetul ala unde zace pe banii UE

   0

 3. #4

  Pai, a protestat cineva sau a cerut cineva o justitie cinstita, eficienta, competenta, rapida?

  Nu, toata presa/lumea a clamat necesitatea unei justitii independente. Acela a fost si este leitmotivul. Ei bine, justitia independenta este si cand judecatorul taraganeaza dosarele, da sentinte care nu respecta legea, si mai inseamna ca nu ai voie sa critici incompetenta/prostia/delasarea/coruptia(daca nu ai probe imbatabile) pentru ca altfel atingi independenta justitiei. Sau daca vrei sa nu mai aiba pensii speciale/de serviciu si atunci atingi independenta justitiei.

  Deci eu zic ca s-a atins independenta justitiei, ea este libera sa faca ce vrea fara ca nimeni sa nu aiba voie sa o critice.

  6

 4. e cam degeaba deja. A plecat din lumea reala

  1