Mizeria asta de Returo este un exemplu extrem de clar despre cum poți fușeri un sistem, ca să îți încasezi șpăgile și, în același timp, să nu faci nimic. Era doar ATÂT de simplu să copieze la literă sistemul german, care funcționează perfect și să îl lase în pace. Ei, nu, la noi au trebuit să fie inventivi. Cu saci de plastic care costă 4 lei și ești obligat să îi cumperi de la ei.

În același timp, pentru cei ce comentează despre suma care ar fi prea mică, că de ce nu e ca în germania. O fi suma prea mică, sau mai mică decât în germania, unde Pfand este 50 de cenți și 25 de cenți. Dar dacă ați primi 50 de cenți pe o sticlă, ar însemna că, de fapt, prețul sticlei ar fi mai mare cu 2.5 lei. Sau, față de acum, cu 2 lei. Ați da 2.5 lei în plus pe o sticlă de cola, ca să luați 2.5 lei când o duceți înapoi, sau ați comenta despre cum s-au scumpit toate?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.