Ieri a fost o zi haioasă, pe internet, pentru AUR, iar eu am rămas din ea cu asta. La cum jonglează ăsta cu femeile și soțiile, o să ajung chiar să cred că e heterosexual, doamne ferește.

Știți ce nu înțeleg eu, din toată chestia asta? Pleiada de oameni, dintre care, pe unii nu îi pot bănui de nimic, care declară că vor vota AUR anul acesta, ca să se spele pe cap cu ei toți, să vadă cum e și alte de-astea.

Nu știu dacă ați observat cât rău fac partidele populiste unor state. Uitați-vă la Slovacia, Serbia, uitați-vă la Olanda și Ungaria, uitați-vă la Italia, unde extremista aia care a ajuns prim ministru a început îngrădirea drepturilor de sănătate în reproducere, pe model Trump. Uitați-vă câtă neîncredere aduc oamenii ăștia și cum populația începe să fie privită ca o paria, în europa, cum Ungaria a început să decadă masiv, din punct de vedere social și economic, pentru că căpușa Orban s-a instalat pe jugulară.

Credeți că dacă aduceți la putere extremiștii, o să fie doar așa, ceva demonstrativ, ahahaha uite ce proști sunt ăștia? Nu, nu o să fie, programul lor este extrem de bine pus la punct. Și, cel mai grav e că ar însemna să aduceți la butoane niște untermenschi precum Simion, fără a avea siguranță că pot pleca. Nu uitați, la alegeri nu contează cine votează, contează cine numără. Credeți că, dacă ar prinde puterea, l-ar mai putea mișca cineva pe ăsta? Uitați-vă la Putin, la Erdogan, extrapolați pe sărăkie, după care mai gândiți-vă.

Și da, anul acesta avem 2 rânduri de alegeri, așa că așteptați-vă la multă politică, pentru că asta mă pasionează acum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.