Mi-au plecat finii, el şi ea. Na, acum după ce am stat atât timp împreună, mi-e destul de greu să mă despart de ei. Aşa că rememorez în minte ce am făcut zilele astea.

Uitai să vă spun de Cluj.

Deci Clujul rulează. Fin.
Am ajuns acolo la invitaţia lui Andrei Crivăţ, pe care voiam să îl cunosc de mai mult de un an, pentru că, online, mi s-a părut un super tip.
Aşa că am onorat invitaţia, care a fost ceva de genul all inclusive, adică el ne-a plătit tot, cazare şi păpică.

Şi aici voiam să ajung. Ne-a cazat Crivătul la pensiune de 5 stele, Deja Vu. Super pensiune. Condiţii prea mişto. Camere imense, cu nişte paturi în care te pierdeai, cu dulciuri pe perne, tot tacâmul.

A urmat masa. Ce masă… Adică nu mai explic, că e relativ greu să o fac. Cert e că nevasta a pus 3 kile pe ea în cele două zile. Imaginaţi-vă cât m-am îngrăşat eu, care mănânc mult mai intens. Nu mai zic de beutură. Am băut cu Crivăţ în astea două zile de ne-a ieşit pe urechi. Are omul o palincă de Zalău de innebuneşti.

De fapt, palinca a fost motivul de bază pentru care l-am sunat pe Groparu, să îi spunem că îl iubim şi că e idolul nostru în viaţă. Nu că nu ar fi aşa, dar fără palincă nu aveam tupeu.

Aşa că, dacă sunteţi cu afaceri în Cluj şi vreţi să staţi într-o locaţie elegantă, ştiţi unde să vă duceţi.

PS: Filmul este relativ sugestiv pentru modul în care l-am făcut de râs pe Andrei prin Cluj. Asta din cauză că am gura mare şi nu ştiu să o închid la momentul potrivit.