Mâncarea mea preferată este supa cu tăieței. Dă-mi asta de 3 ori pe zi, că nu mă supăr. Bine, îmi place și piftia, dar aia e o mâncare complexă, pe care nu o mănânc decât dacă e făcută de nevastă, altfel mi-e silă.

Revenind, am mâncat ieri cea mai bună supă cu tăieței din viața mea. Supă de rață cu tăieței, la Casa Bunicii, în Timișoara, de pe Virgin Ontiu 3. Fiind și după o mahmureală cruntă, vă spun, parcă mi-a băgat direct în vene un shot de adrenalină.

Și restul mâncărurilor au fost minunate, iar servirea a fost exact ca în imagine. Vă spun, merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

53 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Servirea a fost ce trebuie !

  2. vad in poza ca are si laptic, 😀

  3. #3

    Arhi, fata a fost foarte bine intentionata…:-))

    • Bai Hary, de o gramada de timp salivez la berea ta si aseara m-am tratat in sfarsit cu o Terapie Gold (a se citi 3). Buna bere faci! Abia astept sa incerc si Platin. Si sa faci cumva sa trimiti sau sa pui in vanzare si in alte orase, ca serios e pacat!

    • #5

      Flo » daca ti-a placut gold, platin te va lasa rece, sunt gusturi diferite

    • #6

      Flo, nu te lua dupa Arhi, el este inca prins la prima dragoste….
      Gusturile sint foarte diferite, insa nu se musca intre ele. Cunosc f multa lume care pornind de la Gold au ajuns la Platin… :-)))

    • #7

      Apropo, Flo, unde ai baut Terapia?

    • Au fost niste prieteni in Timisoara si i-am frecat la cap panaau inteles cu ce trebuie sa se intoarca de acolo. Am dat gata toata cutia aseara 🙂

      @Arhi: am mai baut doar o singura data bere alba si mi-a placut. De incercat oricum o incerc si pe asta, pentru ca mi-am satisfacut curiozitatea doar pe jumatate…

    • #9

      gold e relativ ok însă cea cu adevărat bună e platinum

    • #10

      Herr Heinrich, vreau si eu bere din asta. In Bucuresti peste cat timp aduceti ? Sau in Rm Valcea, ca e mai aproape. Livrare prin posta, se poate ? 🙂

    • #11

      danicorban, trimite-mi email cu adresa si iti livrez o trusa de prim ajutor. prima e gratis… :-)))

    • Semnez si eu, Platin imi place mai mult dar nu tusesc nici de la Gold. 😀

      Acum am 2 truse goale care plang sa fie umplute. Tre’ sa vad ce fac. :))

  4. frumoase ţaţe! sper ca ai primit permisiunea sa le faci reclama 🙂

  5. Cat stai in Timisoara ?

  6. #17

    femeile pufoase au de regula si pept 😉 .
    ps: ce gushulita are fata

  7. #20

    o ciorba de burta pe la Sibiu. si-ti trece toata mahmureala si te-apuci iarasi de treaba.

  8. #21

    Şi la şpagă cât ai lăsat?

    • #22

      La asa tâțoange, macar una cu Caragiale.

    • #23

      Nu e boss. E chitros nea Arhi. Dacă a lăsat 3 cu Grigorescu e bine :))))))))))))

    • #24

      freigedank, numai slugile lasa spaga, ca sa se simta importanti…:-))

    • #25

      SI tu eşti la fel de chitros Hary, ca ti-am cerut bani, zici ca ai rh negativ, si n-ai dat nici pana acuma :))

      Şpagă dau numai boşii adevăraţi. Şpaga e un fel de pomană. Eu nu dau bani cu împrumut şi nici nu iau cu împrumut. Iau şi dau numai de pomană.

    • #26

      A. Freigedank » au fost niste vremuri cacaioase si ai terminat euroii, prin stergere la cur, este? ca altfel nu pricep cum ai ramas tocmai tu, fara bani

    • #27

      Arhi:

      Da, m-a cam lovit criza in ultima vreme, sefule, dar imi revin eu. :)))

      Acest domn Hary nu intelege ca eu sunt şmecher, eu sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta, prin modul meu de a fi. Parchez maşina dau un milion la spagă, mă duc la ospătar, mă bip, mă.. par.. 7 milioane, dau 2 milioane şpagă! Nu vorbesc cu oricine, nu bag în seamă pe oricine.

      :)))

      www.youtube.com/watch?v=eAssONFXUrw

    • #28

      A, pardon sunt eu Freigedank :)))

  9. Ba, dar nu ai spune ca vii in TM. Poate-ti plateam supa 🙂

  10. #32

    mananc acolo destul de des “meniul zilei”
    In afara de supa cam totul e discutabil. (necondimentat )
    Iar servirea,
    citizen!
    chelnerii au o atitudine de zici ca ei iti fac tie un favor ca stai la mesele alea. Am avut un coleg caruia unu nu a vrut sa ii rezerve o masa pentru ca omu nu vroia sa ii dea tip-ul in avans…
    parerea mea: overrated si pentru snobi sau mahmuri 😉

    • mike, in ce lume traiesti?
      meniul zilei in orice restaurant, nu este mai bun decat un meniu la cantina saracului… in multe cazuri chiar mai prost.

      bine ca te duci tu cu un tichet de masa in mana, sa mananci la un restaurant, mananci doua feluri de mancare si ne povestesti noua dupa aceea ca servirea e nashpa si ca mancarea este necondimentata…

      si punem pariu ca nu stii despre cine e vorba in poza de mai sus?
      privirea ta sigur nu trece de marginea farfuriei….:-)))

    • #34

      Eu am recunoscut-o din prima pe fata 🙂 I-am citit si jurnalul.

    • #35

      Eu nu prea inteleg de ce mananci asa de des acolo daca e asa de naspa si mancarea si servirea.

  11. #36

    P.S. si chelnarita ii grasa. deci your argument is invalid.

  12. Salut!

    Sunt noua pe aici. Asadar voi proceda conform indicatiilor!

    1. Am citit comentariile celorlalti;
    2. Nu iti voi reaminti ca esti gras si urat, nici nu stiam si nici nu m-a interesat macar sa aflu… Si daca stiam, oricum nu avea prea mare sens sa scriu asta intr-un comment, nu?!
    3. Nu voi fi indecenta;
    4. Imi asum responsabilitatea celor scrise;
    5. Imi dau acordul sa faci ce vrei cu comentariul meu!

    Piftia nu este nici pe departe o mancare complexa… Dar intr-adevar, nu toti o fac buna!

    Intrebare: de ce te imbeti atat de des? In multe articole mentionezi mahmurelile…

    M-am conformat? … nu e nimic copiat in mesajul meu; nu este nimic ofensator; nu m-am semnat cu numele afacerii; n-am fost indecenta, desi ma tenta sa-mi pun un gifs mai neortodox in loc de avatar; imi asum afirmatia referitoare la piftie. Iar acum… apas cu incredere!

    • #38

      Petra » piftia e o mancare extrem de complexa, in care dozajul ingredientelor este esential, plus curatenia si continutul. eu nu mananc organe de animale, piele, urechi, ghete de porc si altele. ca sa faci piftie pentru mine, este o munca foarte complexa

    • Petra, draga, chill, suntem o comunitate de oameni foarte intelegatori, mai ales cu femeile. Puncte bonus daca furnizezi si poze 🙂

    • #40

      plus daca stii sa faci sanvisuri…

    • #41

      @Arhi, dar atat de des de ce te imbeti, aaa ???

    • #42

      pentru ca am bere la discretie si sunt un om slab.

    • Bahahahaha, fi-v-ar piftia de ras, ce piftie e aia de-o mancatz? Daca nu-m era lene, imi faceam cruce. Adica cum, cu organe? Ca eu stiu ca asta, cu organe, se chema pacele. No, acuma pot egzista variatiuni da numa piftie nu e aia ce mancatz voi.
      ——————————————————-
      No, ca il intrebai pe Googu si, intr-adevar, vad ca ezista si piftii de care vorbitz da eu cred ca asta e o pacaleala, o mancare a saracului, la fel ca berea care se vrea inlocuitor al vinului.
      Piftie e doar aia. de porc! Restu’ e blasfemie!

  13. Dar Arhi, departe de mine gandul sa fac piftie pentru tine!!! 🙂

    Glumesc, dar nu m-am putut abtine! Bunica mea este maestru de ceremonii. Iar noi o facem doar din carne de cocos. Cocos de curte. Nici n-am gustat vreodata piftia de porc, nici macar pe cea de curcan…

    P.S. M-ai facut curioasa in legatura cu felul in care arati, te-am cautat cu google images. De unde pana unde gras si urat?!

    P.P.S. De ce atatea betii? Uite curiozitatea care a omorat pisica…

  14. Petra, imi permit sa-ti raspund eu in locul lui Arhi.
    cu dedicatie, pentru tine, de la mine:

    logica bautorului elevat

    beau, pentru ca
    astazi
    nu vreau sa ma gandesc ca
    maine
    va fi aceeasi zi ca si
    ieri
    cand m-am decis
    sa traiesc ziua de
    astazi
    numai ca sa uit
    ceea ce nu vreau
    sa-mi mai amintesc
    maine…

  15. #46

    Dragî jurnalule. No, tu ma cunoşti , ca nu mi-s zăludă şi mereu cum zîşăi, apoi aşa fu. C-o zi înăince, intră la mine-n căfană un bărbat mai cornăvit, da om ciştăşît ,nu cutră .Zîşa ca-i din Bucuresti. Apoi , io aşa lesne nu mă las înceluită . Aşa bârnaci, putea doar din Istanbul sa vie. Umbla cu coţca la mine-n corcel. După ce-o mai luat câce-o gură de bere se apucă sa-mi explice cum ii plac lui cotoroagele. Asta până s-o gătat două ceasuri. Apoi, intreabă de mâncăruri. Toace-s fierce numa’ bune, îi zîc .Toace acu le-am pregăcit. Mi-a mai explicat cotoroagele alce doua ceasuri şî s-o pus pata pă o zamă dă fidea. N-am mai şezut sa mă fectuiesc cu gustu omului. Fidea o vrut, fidea i-oi dat. Apoi, cand s-o mai răşit zama, am inmuiat un răţoi cu căpăţâna si labele, măcar câta damf să aibă. Ce-i mai fain abea acu incepe. O mâncat, o beut, s-o gostat şî la urmă ş-o priponit ochii la mine-n sân. Mai ceva să-mi smulgă bumbii cu privirea. Imi zîce :” No tits, no tips ” şî scoate telefonul să ma tragă-n poză. Apoi zîce că vrea să mi-o urce pe blog. Ptiu, Doamne! Unde să mi-o urci tu mie ? Aşa vin la voi peţitorii fecilor nemăritace ? Apoi , du-te unge-oi vegea cu ochii, la Bucurestiu si la Istanbulul tau ! Si ast-o fost, dragî jurnalule. No, imi schimb chimeşa şî ma culc. Dimineata asteapta căzanele dă răchie. Te ţuc si noapte bună

  16. Servirea conteaza enorm , daca mai ai si vederea spre “mare” 😛

  17. Daaaa…binenteles că și o ciorbă de burtă, e tot timpul bine venită în burtă…o repetiție realizată intenționat.

  18. Te-a vazut tanti aia blonda de pe fundal ca-i faci poza! :)))

    • #52

      Darius » nu, ma urmarea de ceva vreme, cred ca ma cunostea

  19. #53

    Ma nu ziceam ca e rau. E overrated.

    Iar de mancare, da, meniul zilei nu e ca si “custom”. Am mancat si d-alea mai avansate de acolo, si in afara de pret, nu m-a impresionat nimic altceva (exceptie facand o singura chestie, cartofi cu sos de praz sau cv de genu).

    Mananc des acolo pentru ca dupa cum spuneam, lucrez in apropiere, si merg impreuna cu ai mei colegi, in turma. Prin urmare, mananc cu ei, ca sa nu o fac singur.

    Adevarul este ca tin sa ii evit, data fiind servirea si cand ma duc, incerc sa ii ignor.