Pentru început, vreau să precizez că articolul nu are nici o legătură cu bannerul de sus, ci doar exprimă unele regrete de timp pierdut și neîntors.

Numele de Arhi îl am dat de foarte mult timp, de pe vremea când doar locuitorii din primăverii aveau internet prin cablu acasă, în rest, până și la sala de internet se conecta lumea de pe dialupul Connex.

Părerea de rău vine din cauză că deși atunci încă existau libere toate variantele mele de nume, inclusiv arhi.ro, net, com, org etc, nu m-a preocupat nici o secundă să mi le cumpăr. Când m-am trezit eu, din păcate deja era cam târziu. Și când te cândești că arhi.tv a fost al meu, iar arhi.ro mi s-a parut scump…

În fine, cert e că de atunci, de câte ori apare câte un tld nou și despre care cred că are șanse, îmi cumpăr și arhi-ul respectiv.
Ieri mi-am cumpărat arhi.ro.com. Pentru că e arhi, e unic și nu am chef să îl pierd și pe ăsta. E mic, e simplu, usor de tinut minte si de dat mai departe. Costă 8 Euro pe an. Decât vasilica.wordpress.com, mai bine vasilica.ro.com.

Părerea mea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.