De aia nu îmi place mie să mă bucur prea devreme, sau prea tare. Nu obișnuiesc să îmi fac planuri și să mă bucur de finalitatea lor înainte măcar de a le începe. Pentru că după aceea, dacă nu iese, cazi extrem de foarte de sus. Și te doare rău de tot.


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

19 comentarii Adaugă comentariu

  1. genial filmuletul. o sa am la ce sa ma gandesc in timp ce adorm. foarte tare.ador genul asta de partide, indiferent de sport. o dimineata misto 🙂

  2. vreau sa te intreb o chestie: pot sa iau filmuletul si sa il pun la mine pe blog ? stiu ca teoretic n’ar trebui sa te intreb asta, pt ca nu detii drepturi de autor asupra lui, dar fiind prima persoana unde l’am vazut, mie mi se pare normal sa te intreb lucrul asta. o diminteata misto again 🙂

  3. #4

    hehe, anul trecut exact pe vremea asta stateam la masa cu niste domni din anglia care se bucurau taman asa, doar ca era fotbal, chelsea era la o putza de furnica in finala champions league , ei happy eu trist.. intru-n minut s-a daramt totul, io happy ei tristi. de aia e fain sportul

  4. Auleu ce dezamagiti au fost baietii aia. 🙂
    Clipul asta se aseamana cu bucuruia lui Geoana de la alegeri. :))

  5. #6

    „Mihaela, îţi mulţumesc, dragostea mea!”

  6. :facepaw: Oh, atât de jenant… Îmi crapă mie obrazul de jenă.

  7. Asta nu inteleg nici multi din wanna earners online … da na daca totu era usor toti eram milionari …

  8. #9

    Seamana cu finala Manchester-Bayern… ceea ce le doresc celor de la Bayern si anul asta! Doar ca la baschet situatiile astea sunt mult mai frecvente. Si prin campionatul nostru s-au castigat semifinale in ultimele fractiuni de secunda.
    @Arhi: presimt deja urmatorul tau articol, ceva despre comentatorii care la un post despre sport nu se pot abtine sa aduca vorba de Geoana. 🙂

  9. #10

    hahaaaaaaa, mi-ai amintit de un moment mare domnu’ 😉

    ce-am mai sarit cand a dat barca gol

    pe cat de tare am sarit atunci pe atat de tare am plans la steaua-boro in retur..
    si nici macar nu sunt stelist ..

  10. Iti incanta ochiul un astfel de filmulet 😀 Totusi, meciul n-ar trebui sa se intrerupa in momentul in care cineva intra pe teren? Ca aici au fost vreo 30 de oficiali ce se bucurau de mama focului inainte sa se termine meciul.

  11. #12

    meciul asta a fost unul de vis pentru cei care l-au urmarit.GO PARITZAN BELGRAD!!! ALE ALE ALE ALE!

  12. #13

    *PARTIZAN

  13. Evident, intr-un campionat unde exista ARBITRI, asa ceva nu s-ar fi putut intampla. Jocul nu poate continua cat timp pe teren sunt 700 de pokemoni, altii decat jucatorii, evident.
    Jocul nu poate fi reluat cu maseuri si fani inca pe teren. Dar…e Serbia. Aia au arme inca. It’s ok.

  14. epic fail =)) =))

  15. #16

    Dorian, meciul s-a jucat in Croatia, nu in Serbia.
    Poate de aia nici nu au dat arbitrii fault tehnic impotriva gazdelor, pt. ca asta ar fi insemnat 3 aruncari libere plus posesie data sarbilor cand mai erau 0,5 secunde de jucat… si cred ca vroiau si ei sa plece intregi acasa.

  16. capeţ, super tare măi frate. cred că şi-au spars capul căzînd de colo de sus, unde se credeau că sunt.

  17. @corcodusul – My bad, acum vad ca era Cibona Zagreb. 🙂 Nu necesita fault tehnic neaparat, puteau sa astepte sa se elibereze suprafata de joc, atat. Oricum nu e ok ca au lasat faza sa continuie cu oameni pe teren.