După articolul legat de abordările diferitelor firme de 2 lei din rromânia, am aflat întâmplător că domeniul arhi.ro nu mai are nimic pe el. Normal, m-am bucurat și am fugit rapid la registrarul domeniului, Netissimo SRL, cu intenția de a-l achiziționa eu.

Normal și logic, m-am dezumflat imediat. Băiatul de la support m-a luat ca pe boi, cu ” mergeți la pagina de whois, dați refresh, introduceți numerele și acolo trimiteți mail persoanei de contact”. Totalmente lămurit.

Asta e marea mizerie cu înregistrarea domeniilor pe viață, mizerie pe care rotld o tot perpetuează an de an. Oamenii poate și-au închis businessul (acolo era un cabinet de arhitectură care probabil s-a închis), au tras obloanele și fiecare și-a văzut de treabă.

Ei, eu acum cum dau de ei? Ce trebuie să fac ca să îi contactez? Să accesez formularul de contact de la rotld? Dacă ăla nu mai are mail? Dacă a plecat în galapagos și i se rupe de internetul rromânesc? Dacă pur și simplu i se rupe biga de mine și nu îl interesează doleanțele mele?

Dacă domeniul era cumpărat pe un an, nu trebuia decât să aștept să treacă perioada de grație și îl luam, nu?
Dar nu, la noi trebuie să fie diferit.

Birocrația și mizeria s-au născut pe Dâmbovița. Și s-au răspândit ca un microb în toată lumea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.