Și pentru că tot vorbim de droguri, mi-am adus aminte de ceva. Luptăm la greu împotriva drogurilor, vai, marijuana te distruge în timp, trebuie să faci pârnaie pentru asta. Deși iarba, pe lângă alcool, este doar o glumiță.

Alcoolul este drogul legal cel mai răspândit în lume. Provoacă dependență, în timp provoacă boli grave, te provoacă să consumi din ce în ce mai mult, consumul îi afectează masiv pe cei din jur, mii de crime din cauza alcoolului, accidente mortale din cauza alcoolului.

Și totuși, toată lumea îl acceptă ca pe ceva normal și necesar, dacă nu consumi alcool, ești privit ca un paria peste tot, la petreceri e necesar alcool, câte partyuri cu Cola și pufarine ați văzut și tot așa?

Și iată, deși e un drog, voi ȘTIȚI că nu e același lucru ca iarba, iarba e mult mai nasoală, iarba is bad, iarba te împinge spre droguri tari, iarba e nasoală, de la iarbă vezi unicorni verzi. Și totuși, de la iarbă râzi și stai în banca ta, de la alcool îți omori nevasta că a clipit greșit spre tine.

Și nu, asta nu e o pledoarie împotriva alcoolului, ci doar o demonstrație a faptului că sunteți manipulați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.