Simptomatic, idiosincrazia dilematica îsi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsulând filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice înspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice înspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista

Spunea aseară o tipă la un program de pe Travel&Living, cu niște tipi tatuatori, Miami Ink. Pe lângă asta, îi mai explica lui Chris Garver și cum vrea dânsa să se concentreze pe job și pe carieră în general, cum are targeturi înalte și nu dorește să fie abătută de la ele.

Asta în timp ce își tatua un tramp stamp cu ceva ochi egiptean. Dap, așa e, te vom lua în serios și te vom considera mult mai bună și mai matură decât ești.
Feedback iz fifty…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.