În ultimele săptămâni, fiind blocat mental în război, am fost cam deconectat de la realitățile noastre de zi cu zi. Nu prea mai eram atent la chestii cu Ciolacu și Cîțu, cât timp vedeam doar nenorocirile piticului atomic din Rusia.

Trecând peste faptul că vor să bage legislația aceea minunată, prin care eu, de exemplu, voi deveni agent rus, pentru că sunt de părere că Cîțu, Ciolacu, Iohannis și panarama aia de la Comisia juridică sunt niște hoți. Da, iată, opiniile politice despre conducere vor fi sancționate prin etichetarea de agent rus. De aici, până la blocarea sitului, e doar un pas mic, pentru că deja au început să blocheze situri în funcție de preferințele politice (aktual24, site complet antirus, a fost blocat pentru că făcea “propaganda ruseasca”). Analizez, împreună cu Vali, crearea unui site de rezervă, pentru momentul în care s-ar decide oficialitățile că sunt prea indezirabil.

Revenind. A trecut ușor pe lângă noi arestarea lui Boyko Borisov, în Bulgaria, după vizita Codruței, sau expulzarea rușilor din Slovacia.
Știți ce nu avem noi? Nu avem un sistem de protecție împotriva agenților străini reali, gen Șoșoacă, Lovin, Simion, oameni plătiți de ambasada rusă cu copeici, că doar salariul lui Kuzmin e în valută. Nu există o legislație care să permită să blochezi vituperările celor care fac propagandă pro Moscova. Nici măcar în situații atât de critice precum cea din aceste zile.

Și nici nu are cine să o facă, pentru că, de fapt, suntem conduși de antivaxeri și filoruși, care păstrează aparențele de pro UE doar pentru miliardele din PNRR, care trebuie și ele furate, așa cum se cuvine.

Și, astfel, românii sunt sitting duck, who cumms în tracs.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.