Știrea zilei de ieri este despre cum autoritățile române au pierdut-o pe Udrea între penitenciarele din Bulgaria. Nu, serios, chiar e pe bune, au anunțat că au pierdut-o și că o caută în mod masiv și că așa ceva e inacceptabil. Sigur că da, inacceptabil cam ca Mario Iorgulescu.

Când eram puști, mai aveam vise de astea cu prietenii, despre cum am face ca să scăpăm de brațul lung al justiției, dacă am fura ceva, gen clonare de carduri sau alte chestii. Și calculam noi că, dacă am cumpăra de pe Darknet suficiente carduri, cu cheltuielile aferente deplasărilor prin Europa, prin diverse orașe turistice, am rămâne cu vreo 2 milioane de euro bani curați (puteam investi o sumă mică în darkneturi). Din ăia 2 milioane, 1 milion dădeam judecătorilor și bang, scăpam liniștiți.

După care am aflat că judecătorii români pot fi cumpărați și cu cârnați cu țuică sau cu câteva mii de euro, în funcție de tribunal și de nevoile de moment ale omului. Din păcate, când am aflat, deja ne trecuse elanul infracțional, eram deja maturi și aveam altele pe cap.

Așa că să nu vă mire că târfa lui Băsescu, care este la propriu, miliardară, poate cumpăra orice fel de judecător sau procuror, oriunde ar fi. Și chiar dacă ar ajunge la pușcărie, ar fi pușcărie pe modelul borcea, ca un hotel mai mic, cu cameriste gardieni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.