Când cumpărați un computer nou sau folosit, primul lucru pe care îl faceți este să instalați Windows. Dar, oficial, fie că este vorba de a cumpăra Windows sau Office, nu este o cheltuială mică! Prin urmare, Godeal24 este o alegere perfecta pentru cei care doresc să economisească bani și totuși doresc să-l cumpere pe cel autentic!

De ce să cumpărați versiunea OEM de la Godeal24?
• Economisiți bani: principalul motiv pentru a cumpăra software OEM este prețul. Puteți obține orice versiune de Windows sau Office! Aceste versiuni OEM vin și cu toate cele mai recente caracteristici. De asemenea, veți primi cele mai recente actualizări de software și de securitate de la Microsoft.
• Legalitatea licențelor: Majoritatea oamenilor își fac griji cu privire la legalitatea licențelor atunci când cumpără Windows și Office de la furnizori terți. Licențele OEM ale Godeal24 sunt legale și Godeal24 oferă o garanție pentru fiecare licență vândută.
• Asistență clienți 24/7: Când achiziționați oricare dintre pachetele software Godeal24, aveți dreptul la servicii de asistență pentru clienți, dacă întâmpinați probleme la instalarea sau utilizarea acestor pachete. Și oferă servicii post-vânzare pe viață! Dacă aveți întrebări despre licențele OEM, nu ezitați să contactați Godeal24 (service@godeal24.com)

Vanzare software Godeal24 Office: Windows 10 Pro la doar 5,57€/PC! Office 2021 Professional are un preț de până la 439,99 USD pe site-ul oficial Microsoft, dar la Godeal24, Office 2021 Professional este disponibil la prețul de până la 29,99 EUR! Economisiți până la 62% reducere la mai multe pachete Windows și Office! Acum este momentul perfect pentru a vă actualiza computerul!

Până la 62% reducere cu codul SGO62

Pânp la 50% reducere pentru Windows cu codul SGO50

Alte softuri, cu cuponul SGO62

Diverse alte softuri:

Get More Tools>>>

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.