Ai făcut cumva dragoste cu un băiețel minor, neajutorat și fără discernământ? Ți-ai înfipt în trupușorul său penisul tău năduros, de preot stătut?
Nu fi speriat, nu e o infracțiune. Ești bolnav, nu te vom pedepsi, ci vom încercă să îți tratăm boala. Dacă nu vom reuși, asta este, dumnezeu consideră că ceea ce faci e bine.

Ești părintele unui copil violat de un preot? Simți ne voia de dreptate, vrei să iei un cuțit și să îl tai încet, încet, pe un pat de sare și sub o baie de acid?
Nu mai simți. Ia o spirină și dă-i-o bietului preot. Este bolnav și are nevoie de ajutorul nostru, mai mult decât oricând.

Ești un copil violat de un preot, cu viața distrusă definitiv, cu sechele psihice și fizice iremediabile? Ai simțit tărie penetrantă?
Bucură-te că ai ajutat un bolnav să se simtă mai bine. Dacă nu știai, trupul unui preot devine sfânt după hirotonisire. Prin urmare, dumnezeu însuși ți-a băgat-o-n fund.
Aleluia.

De aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.