S-a fript și nevasta cu biserica.

Atunci când am fost să ne plimbăm prin Dobrogea, la întoarcere, nevasta a ținut morțiș să meargă la Mănăstirea Techirghiol, să se roage la cele sfinte, mă-nțelegi.

Fiind ea în acea perioadă delicată a lunii, când tampoanele de la TV se fac albastre, o mănâncă în fund să întrebe o călugăriță de acolo dacă e vreo problemă. Și începe aia și îi explică că e spurcată, că nu are voie aia și ailaltă.

Vine a mea acasă, super nervoasă și scrie un mare post în care își spune revolta și durerea.
Priviți ce comentariu primește:

alssa a zis:

Astea nu sint spuse si inventate de preoti … Asta scrie in Biblie. Pe scurt, femeia pangareste orice atinge cind este in acea perioada a lunii. Nu am o Biblie la indemina, sa citez pasajele respective. Si ce avem noi, nu este un “dar” ci o aducere aminte a pacatului primar si a ceea ce trebuie sa suporte o femeie ptr. toata viata doar pentru ca Eva era la cura de slabire si avea chef sa se-ndoape cu mere … sa-i fie merele de ris…. :-w

Deci femeia pângărește tot ce atinge și e de vină pentru tot.
Iar asta spune o femeie.

Și atunci se întreabă lumea de ce sunt misogin. SimplU, sunt misogin pentru că femeile sunt proaste. Înțeleg ca un preot să susțină aberațiile astea. Asta e școala lui și misiunea lui. Înțeleg ca un bărbat să susțină acest punct de vedere, pentru că are interesul ca femeile să fie considerate inferioare.
DAR CHIAR ȘI FEMEILE SĂ CREADĂ CU SFINȚENIE ÎN ASEMENEA ABERAȚII?

Cum vreți voi să fiți considerate egalele bărbaților, când o dată pe luna voi înșivă vă considerați spurcate și nedemne de nimic?
Cum vreți să nu fiți disprețuite, atunci când voi disprețuiți prin religie posibilitatea de a aduce pe lume alți oameni? Cum vreți să nu se râdă de voi că vă curge sânge dintre picioare, când voi înșivă vă rușinați de asta?

Am spus-o și o să o mai repet până la epuizare.

FEMEILE SUNT PROASTE!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.