park-lake

Când am scris despre Park Lake, m-am gândit ulterior, așa cum remarca și un comentator, că poate sunt influențat de faptul că au construit mall-ul în parcul IOR, păcălindu-i pe fraieri cu baza sportivă părăginită pe care au salvat-o ei, iar proștii au pus botul instant.

Așa că m-am mai dus o dată, aseară, ca să văd cum e seara și cum e fără aglomerația de la deschidere. Și îmi păstrez în continuare opiniile. Parcarea este jenantă, și accesul, și ieșirea, AMBELE înguste, brutale, cu terase lunguiețe care, dacă ai mașina mai joasă, ca a mea, ți-o mângâie pe scut, locurile de parcare înghesuite la minimul admis și o căldură în parcare absolut îngrozitoare, am impresia că aparatele de aer condiționat deversează aerul cald în subsol.

Iar mall-ul este exact cum am spus. Înghesuit, mic și EXTREM DE ÎNTUNECOS. Seara se vede cel mai bine, când sunt pur și simplu zone în interior unde este penumbră. M-am tot uitat pe sus, să văd dacă sunt închise becuri sau ceva, dar nu, așa este construit, îți lasă pur și simplu impresia că este un magazin închis, cu luminile de serviciu aprinse.

Practic, cu ocazia asta m-am lămurit și pe mine. Never again acolo. Pe lângă că au construit în parc, ca la Mazăre, mai sunt și ignorabili. Și gata, e ultima oară când scriu despre subiect.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.