Ieri am participat la o discuție care m-a lăsat complet aiurit. Pornind de la un articol dintr-o publicație de asta de hipsteri, gen vice, dar nu sunt sigur, o doamnă ne-a explicat, cu subiect și predicat, concepția românească față de divorț și creșterea copiilor.

În primul rând, să divorțezi este rușinos, odată ce ai luat decizia asta în fața lui dumnezeu, nu mai dai înapoi, că nu e jucărie. Viața asta oricum este și trebuie să fie doar un chin, răsplata venind, așa cum se cuvine, de-a dreapta tatălui, în viața de apoi.

Faptul că te bate este irelevant. Cât de tare poate să te bată, că doar nu te omoară. Dacă se întoarce întotdeauna la tine, dacă aduce toți banii în casă, înseamnă că pe tine te iubește, prin urmare, ai fi o păcătoasă să îl părăsești, pentru că la cununie ai consimțit, în fața lui dumnezeu, să fii a lui, pe viață. Nu, alcoolul nu e o scuză, dacă bea, înseamnă că bea de supărare și trebuie să cauți undeva, înăuntrul tău, cu ce ai greșit de l-ai întristat.

Dacă divorțează de tine, tatăl este un porc, clar, iar copiii trebuie să stea cu mama, fără urmă de îndoială, doar mama este capabilă să ofere educația corectă și creștină tinerelor mlădițe sau vlăstare.

Mama nu are voie, în fața lui dumnezeu, să se recăsătorească, ea a fost sortită unui singur bărbat, porcul antemenționat, chiar dacă el a divorțat de ea, ea trebuie în continuare să îi păstreze trupul curat ca un templu și să caute să îl întoarcă la ea, indiferent când.

Pentru că nu contează nimic decât ca copilul să crească cu cei 2 părinți ai săi, doar așa va crește înconjurat de dragoste și iubire. Chiar dacă vă certați, chiar dacă copiii sunt bătuți de tată (mama, se știe, nu e violentă, este întotdeauna cea care suspină și alină durerea), acolo unde lovește un părinte de fapt mângâie dumnezeu, uite în ce nenorociri ne zbatem acum, doar pentru că am renunțat la vechile obiceiuri și copiii nu mai știu de frica părinților.

#băbăeț mi s-a încrețit carnea pe mine. Vă dați seama că oamenii ăștia de fapt sunt majoritari, decid ce se întâmplă în românia și sunt complet în afara bulei în care ne scăldăm și unde considerăm că l-am făcut pe Iohannis președinte?

Și un link util, ca să înțelegeți de unde vin căcaturile astea.

www.stirilekanald.ro/parintele-calistrat-chifan-catre-femei-barbatul-ii-mai-da-o-palma-femeii-dar-ea-tot-il-iubeste-pentru-ca-ai-copii-mergi-la-drum-si-mergi-cu-el-16930117

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.