Dezavantajul vieții, când ai mai mult de 1 copil, este că tot ce are unul, trebuie să aibă și celălalt. Sau echivalent. Să nu credeți că echivalentul înseamnă ce aveți voi în cap. Pentru că echivalentul diferă. De exemplu, Tabby al fetiței valorează cât 1 ștrumpf din oul kinder, plus o acadea, dacă o vrea frac-su. Pentru o perioadă redusă de timp, normal, perioadă care poate varia de la 3 la 5 minute, când realizează că viața ei nu e completă dacă nu are tabletoaca aia.

Problema mea este că iPadul meu, de primă generație, începe să cedeze nervos. De la ultimul update de iOS, se mișcă precum glonțul albanez. Încet și inexorabil, eventual te roagă să îl duci cu mâna și să îl înfigi unde trebuie. Practic, are un lag de te doare mintea, app-urile se deschid greu, totul merge greu, iar fiul moștenitor, cel căruia i-a revenit moștenire de la soră-sa, în loc să se educe cu tableta, mai mult se enervează, pentru că nu înțelege de ce nu se mișcă chestiile alea pe acolo.

Așa că aș vrea să îi iau o tabletă ieftinache, care să aibă și memorie, să se miște și repede, dar să nu coste cât un iPad 2, care, la 2 ani de la lansare, are preț de nou, similar cu iPad 4 sau Air.
Nu am mai cumpărat chestii de astea de pe la noi, gen Allview, Evolio, Eboda, Serioux sau mai știu eu care. Nici nu vreau ceva echivalent cu Tabby, care e simpatică, dar e înceată, îngheață prin operații, nu are cel mai reușit touch și, în general, e făcută pentru copii nepretențioși. Vreau o tabletă care să poată fi folosită și când copilul va fi mai mare și va înțelege mai multe.

Pentru că nu aveți idee cât de repede cresc copiii…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.