Aseară, la scandalul din fața porților parlamentului, un jandarm zelos a dat cu spray cu piper în oameni, să fie bine, ca să nu fie rău. Nu comentez, aia e, treaba lui e să dea cu spray, a noastră e să îi remodelăm fizionomia, dacă îl prindem la înghesuială.

Dar a apărut ea. Femeia modernă care, la revoluție, a venit cu bebelușul în rahat de ăla de agățat la gât și acum se revoltă Dar vai, eram cu copilul după mine, eram mai mulți acolo cu copiii, dacă pățeau ceva.

Răspuns: Dacă pățeau ceva, era foarte bine, pentru că ai fi înțeles că sunteți un grup select de vaci, care își folosesc copiii drept scuturi în fața jandarmilor, atunci când te duci noaptea la un protest unde există șanse enorme ca lucrurile să degenereze.

În rest, rămâne cum am stabilit. USR sunt singurii care au rămas să se lupte cu camarila mafiotă PSD-ALDE-UDMR, pentru că PNL a pactizat cu toată lumea, fiind un partid de penali jegoși și fac frumos peste tot, prefăcându-se că luptă cu toate armele. Dar de fapt au pus de-un blat, pentru că și lor le pică bine partea cu justiția futută. ȘI au început o campanie pe toate conturile, în care explică cum ei sunt opoziția matură, care respectă legile, spre deosebire de USR.

Dacă USR ar realiza că acum au nevoie de membri de partid, mulți membri și să abandoneze rahaturile alea elitiste cu Vom analiza cererea ta de adeziune, vom ține cu tine 3 interviuri, vedem cine te recomandă și alte căcaturi, lucrurile ar fi mult mai frumoase.

Momentan nu-s.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.